Celeb

Vége! Szakított Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás

F. Zs.

2020. április 11. szombat 17:33

A kényszerű karantén miatt kialakult távolság gyorsabban vetett véget a sztárpáros kapcsolatának, mint azt bárki hitte volna. Várkonyi Andrea elismerte, hogy alig négy hónap után külön utakon folytatják.

A koronavírus miatt sok pár kényszerűen van összezárva, vagy épp ellenkezőleg, nem tudnak annyit találkozni, mint szeretnének. A mondást pedig, amely a szerelemről és a távolságról szól sokan ismerik. A szerelemre a távolság úgy hat, mint tűzre a szél, a nagyokat lángra lobbantja a kicsiket pedig eloltja. Nagy valószínűséggel ez történhetett Várkonyi Andrea és Zsirdró Tamás esetében is. A Bors információi szerint Andreáék már hetek óta nem tartják a kapcsolatot, nem is beszélnek.

Pedig olyan szépen indult minden, amikor január végén egy közös Instagram-poszttal jelezték a világ felé, hogy egy párt alkotnak. Igaz, már akkor sokakat meglepett a hír, hogy ez a két – egyébként nagyon különböző habitusú – ember miként találhatott egymásra. A 45 éves műsorvezető és az 56 éves sztárfodrász évek óta ismerte egymást, majd egy baráti összejövetelen személyesen is találkoztak, ami olyan jól sikerült, hogy csetelni kezdtek. A beszélgetésekből aztán találkozások lettek, abból pedig szerelem. De úgy tűnik, a mindent elsöprő érzelmek nem tudtak kialakulni.

A Bors információi szerint a karantén miatti külön életet nem bírta ki a viszonylag friss kapcsolat, s a szakítás mellett döntöttek. Megkeresésünk Várkonyi Andrea így kommentálta a történteket.

– Igen, igaz. Tényleg nem vagyunk már egy pár. Már hetek óta külön vagyunk. A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt.

Arra a kérdésre pedig, hogy mennyire viselte meg a szakítás, így felelt: Jól vagyok, nem tudott még annyira elmélyülni köztünk ez a dolog, hogy nagyon mély sebeket ejtsen – monda a Borsnak a Life Tv műsorvezetője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Mihály: Magyarország biztonságát megvédeni a legfontosabb feladat

borsonline.hu

Három fiatal halt meg egy horror balesetben Fejér megyében

metropol.hu

„Az internetről tudtam meg, hogy Dubajba utazott” – Berki Mazsi nem törődik elkeseredett anyósával

magyarnemzet.hu

Az amerikai nagykövetjelölt máris megsértette a diplomáciai protokollt

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

borsonline.hu

Egy árva poszt miatt esett egymásnak az egykori sztárpár

mindmegette.hu

Patkányok, penészes hús és kolbász: horror húsüzemre csapott le a Nébih

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Egy pillanat alatt odalett 3 fiatal élete: borzalmas baleset történt Fejér megyében

borsonline.hu

Ők a legjobbak: 3 csillagjegy, akik megszépítik az életet

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért