Celeb

Tóth Gabi megkönnyezte Pápai Jocival közös dalát

G. Sz.

Létrehozva: 2020.04.16.

<font face="Arial, serif"><font>Nemes cél érdekében fogott össze a két népszerű énekes, aki egy közös produkcióval készül a TV2 jótékonysági gálaműsorára.</font></font>

Forrás: TV2

A TV2 vasárnap esti, Neked énekelek című jótékonysági műsorával szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. A különleges estére Tóth Gabi és Pápai Joci egy nem mindennapi, közös dallal készül.

– Megírtam egy csodálatos dal refrénjét és azt éreztem, hogy ehhez még egy nagyon érett, érzékeny lelkű ember kell, akinek nagy szíve van és komolyan veszi a jelenlegi társadalomban felmerülő kérdéseket – meséli a Borsnak Joci a dal születésének történetét, aki úgy véli, hogy most a világ bármely részén, így Magyarországon is nagy szükség van az összefogásra. A Dal 2017-es és 2019-es győztese állítása szerint nem tud csak úgy, kvázi kényszerből dalt írni, de most megszállta őt az ihlet.

– Kijöttek belőlem bizonyos érzések, és amikor Gabinak átküldtem ezt a dalt, megkönnyezte és nagyon boldog voltam, hogy szívesen vállalta a felkérésemet. Maga a nóta nem egy tipikus „maradj otthon” szerzemény, mély érzelmekről, a hitről, kitartásról szól, és arról, hogy védenünk kell azokat, akiktől rengeteg támogatást, odaadást kaptunk gyerekkorunkban, hiszen tartozunk azzal a szüleinknek, nagyszüleinknek, hogy most nagyon figyelünk rájuk. Bár ez konkrétan nincs kimondva a számban, de az az idegen érzés is megfogható lesz, hogy még nem történt sokszor olyasmi, mint most, hogy a világ egy járvány miatt megakadt volna. Bízom abban, hogy ezzel az egyedi produkcióval tudunk adni egy kis erőt az embereknek ebben a nehéz időszakban – magyarázza Joci.

Ön is adakozhat!

A TV2 vasárnap 18.50-kor kezdődő élő adása alatt telefonhívással vagy nagyobb pénzbeli adománnyal mindenki támogathatja a legnagyobb magyar segélyszervezeteket, hogy rajtuk keresztül segítse a vírushelyzet miatt bajbajutottakat. A gyűjtés az 1357-es adományvonalon történik és minden hívás vagy sms 500 forint adományt jelent. Az így összegyűlt összeggel a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt munkáját támogatják.

Demjén a sáljával is segít

A műsorban Demjén Ferenc „Várj, míg felkel majd a nap” című ikonikus dalát pályatársai, Horváth Charlie, Pataky Attila és Frenreisz Károly éneklik vasárnap este, míg maga Rózsi árverezésre ajánlotta fel a V’Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt sálját. A legendás énekes-dalszerző egyébként szintén megjelenik a műsorban: otthonában hívják majd fel a Neked énekelek műsorvezetői, Ördög Nóra és Till Attila.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek