Celeb

Krausz Gábor: Nem könnyű egy pánikbeteg feleséggel

Bors

2020. április 6. hétfő 09:30

Tóth Gabi néhány hete blogjában vállalta fel, hogy szülés után meg-küzdött a depresszióval, most pedig férje azt is elmesélte, hogy az énekesnő pánikbeteg, így a karantén nehezebb számukra. De KrauszGábor mindent megtesz, hogy családját lelki biztonságban tudja.

Forrás: Local

Új napi sorozattal jelentkezik a TV2 ma estétől. A dokurea­lityben ismert és kevésbé ismert emberek mutatják be, hogy hogyan alkalmazkodnak a megváltozott körülményekhez. Többek között Linczényi Márkó, dr. Kőnig Róbert, Dobó Ági és Tóth Gabiék engednek betekintést az otthonukba. Ők mondják el érzéseiket, problémáikat.

A négy hónapos Hannaróza a nap nagy részében sírdolgál, ami alaposan próbára teszi szülei, az énekesnő Tóth Gabi és a sztárséf, Krausz Gábor idegeit. Mindenről Gábor maga beszélt a TV2 ma estétől látható napi doku-reality műsorában, a #maradjotthon-ban. 

– Nem egyszerű a karantén egy babával, aki a nap huszonnégy órájából tizennégyet sír, és egy pánikbeteg feleséggel sem – nyílt meg a családfő a házikamerának, de igyekezett leszögezni, az énekesnővel mindent megtesznek, hogy érzelmileg zökkenőmentesen vészeljék át a koronavírus-járvány miatti kényszerű otthonlét időszakát.

Az első adásban többször is megcsodálhatjuk a sztárpár kisbabáját, aki járvány ide, járvány oda, éli a négy hónapos gyermekek mindennapjait.

– Másfél hete kezdett el fogzani – árulta el a kislány gyakori sírásának okát a büszke apuka. – Mi szülőként most nem tudunk kimozdulni itthonról, hogy energiákat gyűjtsünk, ellazuljunk, de azon vagyunk, hogy Hannaróza semmiképp se érezze meg, ha kicsit feszültebbek vagyunk.

Gábor kifejezetten szerencsésnek érzi magukat, amiért a karanténidőszak előtt három héttel sikerült birtokba venni az új otthonukat, miután az előző túl hangosnak bizonyult a tizenhat szomszéd gyereknek köszönhetően. Félve gondol bele, micsoda hangzavar venné most őket körül.

A sztárséf arra is kitért, hogy bár már négy hónapja él egy fedél alatt az anyósával, aki akkor költözött hozzájuk, mikor Hannaróza megszületett és a vírus miatt ott is ragadt, de még mindig jól kijönnek egymással.

– Nem egy tipikus anyós. Ha minden anyós ilyen lenne, nem lennének anyós viccek. Szerencsére elég nagy a ház ahhoz, hogy Gabival egy kicsit félre tudjunk vonulni, ha kettesben szeretnénk lenni – mondta és reméli, a saját gondjaik felvállalásával erőt adnak a műsor nézőinek, hogy nincsenek egyedül ebben a nehéz szituációban. 

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

origo.hu

Erre mondott nemet a Pfizer és a GSK vegyesvállalata

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali