Celeb

Jelentés New Yorkból: Mihalik Enikő nagyon maga alatt van

Bors

Létrehozva: 2020.04.01.

A magyar modell próbál pozitív maradni a szinte teljesen lezárt amerikai metropoliszban, de nem titkolja, hogy ez igen nehezen megy neki.

Forrás: Bors

Az Egyesült Államokban a koronavírus által az egyik legsúlyosabban érintett állam New York, de maga New York városa is emberfeletti küzdelmet vív a betegség kordában tartásával. Az agglomerációt nem számítva több mint nyolcmilliós lakosú városában a mai tendenciák alapján lassan súlyosabbá válik a helyzet, mint az olaszországi Lombardiában, vagy a kínai Vuhanban. A halálos áldozatok száma már meghaladta az 900-at, és az amerikai médiában egymást érik azok a mobiltelefonokkal készült képek és videók, amelyek a koronavírus-járvány miatt New York-ban halottasházként működő hűtőkamionokról készültek.

New Yorkban természetesen már hetek óta komoly kijárási korlátozásokat vezettek be, bár a teljes vesztegzárt egyelőre még nem rendelték el. Mihalik Enikő, hazánk egyik nemzetközileg is elismert szupermodellje is otthonában próbálja átvészelni a nehéz időszakot, és tegnap be is vallotta, hogy igencsak maga alatt van a kialakult a helyzet miatt.

– Nem fogok hazudni, nagyon nehéz motiváltnak és pozitívnak maradnom. Nem, nem unatkozom. Kifejezetten elfoglalt vagyok a munkával, a kutyám, Charlie is aktívan tart és az is, hogy tartsam a kapcsolatot a családommal, a barátaimmal. De a tény, hogy a város lezárásának kezdetekor azonnal beteg lettem és tíz napig az ágyhoz voltam szegezve, nem igazán segített. Teljesen elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, nincs meg a napi rutin, a testmozgás, az egészséges táplálkozásom, és a motivációm kb. a nullán van – vallotta be őszintén Mihalik, aki követőitől és ismerőseitől kért lelki segítséget, támogatást.

– Nem panaszkodom. Tudom, mennyire szerencsés és hálás lehetek azért, ami megadatott nekem. Az otthonom kényelme, a tudat, hogy a barátaim és a családom biztonságban vannak, az, hogy felgyógyultam a betegségből, stb. De szerettem volna megosztani veletek az érzéseim, hogy mert szerintem fontos tudnotok, hogy ha hasonló dolgokon mentek keresztül mint én, nem vagytok egyedül! Egyikünk sincs egyedül! És ha energiával telinek, motiváltnak, boldognak érzitek magatokat és úgy érzitek, minden rendben van körülöttetek, akkor kérjek adjatok belőle! Küldjetek a pozitív energiátokból! Hívjatok fel és mondjatok pár jó viccet, vagy bármi! – írta Instagram-sztorijában a magyar szépség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek