Celeb

Tüdőtágulattal küzd Sas József

K. Sz.

2020. március 9. hétfő 09:00

Az agyvérzésből lábadozó komikus nem látogatható az otthonában, felesége mindenki megértését kéri.

A külvilágot teljesen kizárva óvja felesége Sas József életét. A tavaly áprilisban kétoldali agyvérzést szenvedett nevettető közel egy éve küzd az egészségéért. A beszédközpontja szerencsére nem sérült, azonban ahogy korábban elsőként megírtuk – csupán egy-két lépést tud megtenni ápolója segítségével. Mint a Bors megtudta, a humorista állapotát egy korábbi beteg­ség súlyosbítja, emiatt felesége, Zsuzsa asszony továbbra is karantén­ban tartja szeretett férjét, ezért csak és kizárólag a legszűkebb családja láthatja a sztárt. A gon­dos feleség korábban úgy tervezte, tavasszal már több ba­rát és érdeklődő is bekukkant­hat Sashoz.

– Igen, a tulipánok valóban kidugták már a fejüket, de most végképp nem látogatható. A kitolódó influenzaszezon miatt nem szabad, hogy bármilyen megbetegedés érje Józsit. Sajnos hosszú ideje a tüdeje és a hörgői is gyengék, ugyanis COPD-s, vagyis tüdőtágulata van. Szokták mondani, hogy művészbetegség, főleg azoknál, akik sokat énekelnek, és mint tudjuk, Jóska évtizedeken keresztül eresztette ki a hangját a színpadon. Ez a probléma egy 81 éves, agyvérzésből lábadozó embernél igen súlyos problémákat okozhat. Ezt leszámítva köszöni az érdeklődést, jól van, illetve jól vagyunk, jelenleg is a délutáni kezelése folyik. Próbáljuk minél inkább átmozgatni, de ez még egy elképesztő hosszú út és küzdelem lesz számára – mesélte lapunknak a humoristafeleség, aki azt is elárulta, továbbra is több ápoló, ő maga, illetve lányuk dolgozik azon a nap huszonnégy órájában, hogy a művész felépüljön.

– Három nagyszerű szakember és mi foglalkozunk vele, sokat javult az állapota, ami a közönség szeretetének is köszönhető, amiért nem győzünk elég hálásnak lenni – tette hozzá Zsuzsa asszony.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Az orvosok is elsápadtak attól, ami a beteg fülében mászkált

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Mindketten belehaltunk, hogy társként kudarcot vallottunk

hirtv.hu

Élő adásban gázolták el a riporternőt

sonline.hu

Már a világcsúcsdöntésre készül az Európa-bajnok Nyers Mónika

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

vg.hu

Több száz embert kellett evakuálni a kaliforniai erdőtűz miatt

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek továbbra is hibátlanok a középdöntőben

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!