Celeb

Rujder Vivien félt a koporsótól

Fái

2020. március 12. csütörtök 11:00

Fiatal, tehetséges színészek, akik bár nem félnek a haláltól, az Átjáróház című filmben közel kerülnek hozzá. Rujder Vivien és Bárnai Péter mesélt a forgatás élményeiről.

Forrás: Bánkúti Sándor

Működhet a szerelem úgy, ha a pár egyik tagja halott? Az Átjáróház című romantikus film erről szól, a Bors munkatársai pedig beleshettek a forgatásra is.

– Ágit játszom, aki gyorsan, úgy a hetedik percben meghal. Itt kezdődnek a bonyodalmak, és itt kell elereszteni a valóságot. Adott egy szerelmespár, akiket elválaszt a halál. Lehet-e ebből még valami? Halálom után a hullaházban látom viszont Krisztiánt, aki ott éjjeliőr. Éjszaka felkelnek a halottak, akkor látja meg a lányt, akivel randija lett volna, de sosem ért oda – meséli Vivi, akinek naponta változik a hozzáállása a halálhoz. – Azt tudtam, hogy hullatepsibe kell feküdnöm, és nem zavart. De bekerült egy jelenet, amikor koporsóba. A hullatepsitől nem ráz ki a hideg, de hogy rám csukják a koporsót, attól nagyon félek.

Viviről köztudott, hogy nagyon családcentrikus. A szülei Mosonmagyaróváron élnek, de eljönnek megnézni a forgatásra.

– Nekik nagy élmény a forgatás. Különösebb ambícióm nem volt, hogy színésznő legyek, táncolni szerettem volna, de rozoga hozzá a lábam. Gyakran kiment a bokám, szakadtak a szalagjaim, kiugrott a térdem, ezért nem csinálhattam hivatásszerűen, pedig nem voltam ügyetlen. A nagynéném mondta, hogy próbáljam meg a színműt.

A Krisztiánt játszó 32 éves Bárnai Pétert láthattuk többek közt a Víkend, A martfűi rém című filmekben, és a Bátrak földje sorozatban.

– Ez egy csodálatos elemeket tartalmazó romantikus történet – jellemzi a filmet Péter. – Egészséges, kifejezetten jó a hozzáállásom a halálhoz. Ez annak köszönhető, hogy édesanyám orvos. Kicsi voltam, amikor el akartam kísérni egy vonatgázoláshoz, akkor azt mondta, azt azért mégse. Amikor a nagypapa kórházba került, szerette volna, hogy ott legyünk mellette. Mentünk, és láttam, hogy akkor megnyugodott a lelke. A halál az élet velejárója, az számít, hogy támogassuk egymást.

Pétert nagy család veszi körül, mivel nyolcan vannak testvérek, hat fiú, két lány.

– Van egy fogadott testvérem is. Általános iskolai barátomnak meghaltak a szülei, utána velünk nőtt fel. Mindannyian emberekkel szeretünk dolgozni. A legidősebb testvérem borász, hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó coach, mentőtiszt, gyári munkás, tanítónő, jövök én, a színész, a húgom gyógytornász, és az öcsém mérnök. Gimiben még orvos akartam lenni, de elkezdtem színjátszóba járni, és azóta az mindennél jobban érdekel.

A filmben szerepel még Kulka János, Kútvölgyi Erzsébet, Galla Miklós, Árpa Attila, és Dobó Kata. Az Átjáróház Madarász Isti rendezésében jövő év elején kerül a mozikba. Muhi András és Ferenczy Gábor a két producer. 

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

borsonline.hu

Az orvosok sem hittek a szemüknek, olyat találtak az intenzívre került covidos beteg plüssállatában

life.hu

A sörözőkből bordélyok, a pincérnőkből örömlányok lettek Párizsban

hirtv.hu

Vészcsengőt nyomott Gyurcsány

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

nemzetisport.hu

PL: Szalah és Mané távollétében is simán nyert a Liverpool

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

origo.hu

Ezzel a góllal nyert a magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen - videó