Celeb

Most sem mehetnek nászútra Caramelék

uv

2020. március 29. vasárnap 09:00

Az énekesnek és feleségének a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania a nászutat, pedig úgy tervezték, ott foganhat majd meg a bébi. De számukra is az az első és legfontosabb most, hogy a Maradj otthon! szabályait betartsák.

Bár évek óta egy pár voltak, gyermekük is született, hivatalosan csak 2015-ben kötötte össze az életét Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilvi. De ahogy a nagy nap, a nászút időpontja sem szokványos a Molnár–Szilágyi családban: a mézesheteket csak idénre tervezték.

– Úgy alakult, hogy az esküvő után nem volt idő utazni, aztán jött Szofi betegsége, amire ráment két évünk, úgyhogy most láttuk elérkezettnek az időt a nászútra. Úgy volt, hogy márciusban utazunk a Maldív-szigetekre egy hétre, de a világjárvány miatt ez most megint nem lehetséges. Buktuk az utazást és a pénzt is – me­sélte csalódottan Szilvi, aki bízik benne, hogy őszre alábbhagy a járvány, és ötödik házassági évfordulójukon, szeptemberben végre eljutnak a nászútra.

Azért is olyan fontos ez a házaspárnak, mert Szofi születése óta egyszer sem tudtak pár napot kettesben tölteni, Szilvi pedig nagyon szeretné megtapasztalni újra, milyen is imádott férjével kettecskén andalogni a tengerparton.

– Bevallom, szeretném átélni, milyen pár nyugodt, idilli nap, amikor csak egymásra koncentrálunk Ferivel. Főleg mielőtt kétgyermekes anyuka leszek – folytatta mosolyogva a csinos édesanya, aki nem csinál titkot belőle: egy ideje már eldöntötték, szeretnének Szofinak kistestvért, s így bizony nem is állnak e téren a természet útjába.

– Mi készen állunk a kistesóra, de eddig még nem sikerült. Szofi nyomaszt is a témával, mindennap felhozza, mert már nagyon szeretne kistestvért, de sajnos nem tudom sürgetni a dolgokat. Majd jön a baba, ha itt az idő, lehet, épp az utazás fog segíteni.

Addig is, amíg megérkezik a kistesó, Szofi másik nagy álmát teljesítették a szülei, és pár hete kiskutyát kapott. A házi kedvenc érkezésével pedig teljesen átrendeződött a kislány napi rutinja, és szinte minden idejét a kutyussal tölti.

– Kicsit féltünk, sőt a férjem először ellenezte is a kutyát, de már semmi pénzért nem csinálnánk vissza. Mochi rengeteg szeretetet és örömet ad nekünk, a kislányunk olyan boldog, mint még soha, és elárulom: mára Feri is teljesen beleszeretett a kutyusba.

Ázsiai étterem Szilvi álma

Fejben már régóta építgeti fúziós konyháját a csinos édesanya, aki két évet adott magának, hogy megvalósítsa elképzelését.

– Folyamatosan bejárok a vendéglátós barátaimhoz, rengeteget tanulok, és próbálok minden tudást és anyagi forrást megszerezni, ami segíthet, hogy létrejöjjön az éttermem – árulta el Szilvi.

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

ESÉLY

Kulcsár Edina babérjaira tör az új szépségkirálynő? Sarka Kata is hisz benne

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

likebalaton.hu

Hidat építünk ember és Isten között – üzeni a Tihanyi Bencés Apátság perjele

origo.hu

Széttéptek egy egész birkanyájat Somogy megyében

magyarnemzet.hu

Az utolsó pillanatban 16 méterről egyenlítettek a kézilabda Eb-n! + videó

szon.hu

Autó égett Tiszakanyárnál

origo.hu

Ez a világ 10 legnagyobb bankja – galéria

nemzetisport.hu

NFL: 24 pontos hátrányból visszajött, mégis kikapott a Bucs a Ramstől

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

origo.hu

Valóban bármelyik pillanatban háború törhet ki Ukrajna és Oroszország között?