Celeb

Cserben hagyták a beteg Sas Józsefet

K. Sz.

2020. március 24. kedd 04:00

Több száz ezer forintért vásárolta azt a párásító gépet Sas József, amelyre a tüdőtágulata miatt volt szükség. Ám a gép elromlott, a cég pedig nem jelentkezik.

Forrás: ATV

HARC Aggasztó hírek érkeztek Sas József háza tájáról. A 81 éves komédiás továbbra is huszonnégy órás otthoni ápolásra szorul közel egy évvel ezelőtti kétoldali agyvérzése következtében. Bár a tudata ép, mozgásában szinte teljesen korlátozott lett a művész, amin bizony nem segít évek óta meglévő tüdőtágulata sem. A művészkörökben igen gyakori COPD betegség éneklés és dohányzás következtében alakul ki, ezen csak egy speciális párásító tudna könnyíteni, amit a sztár évekkel ezelőtt, több száz ezer forintért vásárolt meg, ám rövid használat után a gépezet feladta a szolgálatot. Erről már korábban is beszélt a művész párja, de sajnos, azóta sem történt változás, a készülék azonban életmentő lehet Sas József számára.

– Bizony létfontosságú lenne Jóska számára ez a gép, főleg ebben a hirtelen változó, vírusokkal teli időszakban. A készülék egy kisebb vagyon volt, nagyon gyorsan meghibásodott a szűrôberendezése. Már jeleztem a problémát a gyártónak, de egyelőre nem történt előrelépés az ügyben. Remélem, mihamarabb küldenek egy gépet vagy megjavítják ezt, különben a média elé viszem az ügyet – mesélte Sas József felesége, Zsuzsa asszony, aki a koronavírus-krízisre való tekintettel egyedül, korábbi segítsége nélkül viszi most a háztartást.

– Csak az orvos és az ápolók jöhetnek be a házba, senki más, karanténban vagyunk. Nagyon súlyos lehet most bármilyen vírus egy nyolcvanegy éves, sztrókbeteg számára. Most is az orvost várjuk, rutinvizsgálat, illetve Józsi gyógyszereit ellenőrzi, hiszen az ilyen szeszélyes időjárás, ahol pénteken még 21 fok volt, most meg havazik egy szív- és keringési bete gségekkel küzdő embernek rettenetes veszélyeket tartogathat. Ezt leszámítva köszönjük, jól vagyunk, folyamatosan fertőtlenítem a házat, és csak és kizárólag a legszükségesebbekért futok el a boltba – mesélte a Borsnak Sasné. 

További cikkek

Szakítás

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

Fotó

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

Ez is érdekelhet

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

metropol.hu

Drámai képet posztolt a magyar énekes: tragédia történt hajnalban – Fotó!

life.hu

Mélyaltatásban szülte meg kislányát a covidos magyar kismama

magyarnemzet.hu

Közös nyilatkozatban határolódtak el Márki-Zay Pétertől

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Soha nem látott híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

PL: Suárez ajánlatot kapott az Aston Villától – sajtóhír

life.hu

Az életükkel játszanak az idősek - Valós veszélyt jelentenek az illegális otthonok

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel