Celeb

Tilla: Ronda nő lesz Majka

L. P.

2020. február 20. csütörtök 08:00

Nejlonharisnya, tűsarok, műszempilla, rúzs – ez csak néhány női kellék, amelyet Majkának vasárnap este a TV2 kamerái előtt viselni kell. De kizárólag magának köszönheti, hogy bohócot csinálnak belőle, ugyanis elvesztett egy nyilvános fogadást.

Az élő műsor hevében meg­gondolatlan kijelentést tett Majoros Péter. A Nicsak, ki vagyok? cí­mű nagyszabású show-ban – ahol a zsűrinek kell kitalálni, kik énekelnek a jelmezek alatt – Kajdi Csaba azt tippelte, hogy szerinte Vajna Timi ugrál a Szőrmók-ruhában. A tippre Majka gúnyosan legyintett: „Ha valóban Timi a Szőrmók, akkor a következő adást női ruhában ülöm itt végig” – mondta. 

A Szőrmók feje lekerült, s előbújt Vajna Tímea. A zsűri sikított. Majka pedig kétségbeesetten visszakozott. „Nem aludhatnék a Kajdival inkább?” – kérdezte, s ekkor még a nézők nem sejthették, hogy mi lesz az ígéret vége.
A Bors megtudta, hogy Majoros Péter úriember módjára állja a szavát. Vasárnap este Ábel Anita és Judy után ő lesz az est harmadik dívája, amit a műsorvezető Till Attila is nagyon vár. 

– Bízom benne, hogy rendesen fel fog öltözni. Cipő, ruha, harisnya és smink is lesz rajta, hisz a fogadás az fogadás, bármennyire is egy improvizáció volt ez tőle, most már tartania kell a szavát. Hogy hogyan fog szerintem kinézni? Biztos, hogy egy bájos, de nagyon ronda nő lesz – tette hozzá ne­vetve Tilla. 

Majka a show sty­list­csa­pa­tá­nak is feladta a leckét. – A héten Petinek kizárólag nôi ruhával készülök, remélem, tartani fogja a szavát, különben meztelen lesz. Még nem tudom igazán, hogy hosszú estélyit vagy valami ütôs minit adok rá – mesélte a Borsnak Holdampf Linda sty­list, majd elárulta, a kiegészítőkkel is a nőiességet fogja hangsúlyozni Majka öltözékén.

– Kiegészítőkkel is készülök. Fülbevaló, alakformáló harisnya, magas sarkú... minden lesz nálam. Az, hogy Peti ebbôl mennyit vállal be, rajta múlik. De biztos, hogy elbûvölô kis teremtésként fog tündökölni vasárnap este. Hálás vagyok ezért a nem stylist feladatért. Kar­rierem egy mérföldköve lesz.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

Légiósok: Németh András góllal debütált a Genkben, Novothnyék is győztek

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

sport.mandiner.hu

Izland Hollandiát is legyőzte – nekünk kötelező három góllal verni őket!

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Így hagyta el a kiutasítása után Ausztráliát Novak Djokovic - képek