Celeb

Rúzsa Magdi: Ígéretet tettem a Jóistennek

K. K.

2020. február 5. szerda 04:20

15 éve egy vajdasági kis faluból indult útnak az akkor még 19 éves énekesnő, hogy valóra váltsa az álmait. Rúzsa Magdi azóta mindent elért, amiről egykor álmodott. Úgy érzi, ezt Istenbe vetett hitének köszönhet.

Naponta imádkozik, köszönetet mond a Istennek Rúzsa Magdi. A 34 éves énekesnőt mé­lyen vallásos szellemben nevelték, ami ma is mindennap erőt ad, támaszt nyújt neki minden helyzetben. 

– A hit kapaszkodó, veleszületett erő, másnak is, mert az ön­magamba vetett hitem által tudom, hogy bármit megvalósít­hatok, amit igazán szeretnék – kezdi lapunknak Rúzsa Magdi, aki nem győz elég hálát adni a sorsnak, hogy olyan életet élhet, amiről mindig is álmodott.

Az egykor szülésznőként dolgozó fiatal lány a szülőfalujában, Kishegyesen szövögette a terveit arról, hogy egyszer ünnepelt énekesnő válik belőle. Akkor még nem sejthette, hogy álmai hamarosan valósággá válnak, a Megasztárnak köszönhetően megváltozik az élete.

– Szerettem volna énekes lenni, szerettem volna sok emberhez szólni, és szerettem volna egy zenekart. A terveim között az szerepelt, hogy kialakítsak ma­gamnak egy olyan életet, amiben nagyon jól érzem ma­gam, és úgy érzem, ez sikerült. Hálás vagyok érte! – emlékszik vissza karrierjének indulására az énekesnő, aki úgy érzi, őt tényleg a tenyerén hordozza az Isten.

– Nagyon sokat kaptam, és kapok is folyamatosan. Igaz, rengeteget dolgozom a sikereimért, de a jóistennek annak idején megígértem, hogy amim van, abból mindig adni fogok másoknak, csak legyen rá lehetőségem – ecseteli Magdi, aki már harmadszor készül megtölteni a Papp László Budapest Sportarénát, ahol február 22-én és 23-án dupla koncerttel ünnepli karrierjének tizenötödik évfordulóját.

– Általában több hó­napon keresztül megy a felkészülés, ám mivel szerencsére folyamatosan turnézom, meglehetősen jó kondiban vagyok. Az erőnléti felkészülés így nem olyan nehéz, fejben viszont nagyon is tréningezem magam, hiszen hatalmas koncentrációt igényel egy ilyen nagy show. Körülbelül húsz­ezer embert fogni és vinni két órán át, nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. Ilyenkor már hetekkel a koncert előtt próbálok ráhangolódni az eseményre, és vetítem magam elé, hogy minden rendben lesz – fűzi hozzá a Megasztár hajdani győztese, aki a célegyenesben igyekszik csak befelé figyelni, lélekben is ráhangolódni a kö­zönségre.

Bízik édesapja gyógyulásában

Rúzsa Magdi ritkán beszél a magánéletéről, a napokban azonban a Tények Plusszal kivételt tett, őszintén mesélt az elmúlt év nehézségeiről, így édesapja súlyos betegségéről is. Az énekesnő édesapja ugyanis komoly műtéten és kemoterápián esett át.

– Most jobban van, de nyilván még folyamatosan várunk mindenféle eredményeket. Ez egy hosszú folyamat, olyan betegség, amelynél sok idő kell, hogy kimondhassuk: teljesen gyógyult, de bízunk benne, hogy ez így van, így lesz – mondta el Magdi, aki nemcsak édesapja gyógyulásában bízik rendületlenül, hanem abban is, hogy egyszer édesanya lesz, és ezt össze tudja majd hangolni énekesi pályájával.

– Lehet, hogy majd visszaveszek a tempóból, ha egyszer úgy döntünk, hogy mi is szeretnénk gyereket. Ki tudja… Azt is jól össze lehet hozni szerintem, ha valakinek van egy komoly csapat a háta mögött. Sikerült már ez világsztároknak is, akkor miért ne sikerülne nekünk itt a kis Magyarországon?

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A héten szavaznak Ausztriában a kötelező oltásról

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

life.hu

Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsa

magyarnemzet.hu

Berlinben még mindig nem heverték ki Dárdai Pál kirúgását

bama.hu

Dudaszótól zenghet a város: tiltakoznak a Tüke Busz sofőrei a vezérigazgatójuk kijelentései miatt

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

origo.hu

Mintegy tízezer cég választotta az év végi hajrában a kivát

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

life.hu

"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó