Celeb

Király Viktor közönség elé lép a KINCS Esteken

Bors

2020. február 27. csütörtök 11:57

Számtalan újság címlapjáról köszön vissza ránk Király Viktor, televízióban, közösségi videomegosztón is gyakran szerepel – aligha véletlen, hiszen a Megasztár-győztes énekes és felesége, Virág Anita életük talán legfontosabb és legszebb szakaszához értek. Babát várnak, természetes, hogy rengeteg rajongó, tisztelő kíváncsi a titokban kötött házasságukra, hétköznapjaikra, arra, hogy hívják majd a kisfiukat, igaz-e, hogy angolul és magyarul is beszélnek majd hozzá a szülők, hol élnek majd, hogyan született a Valentin-napon bemutatott, „Marry Me!” című új dal.

Király Viktor és Anita hamarosan közönség elé áll, ugyanis ők lesznek a következő KINCS Est vendégei. Március 2-án, 18 órakor találkozhatunk velük a Corvinus Egyetem Faculty Club Szalonjában. A Merry Me! című rendezvényen az énekessel és feleségével Mádai Vivien beszélget.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletekről a Kopp Mária Intézet Facebook-oldalán tudhatnak meg többet.

A 2017-ben létrehozott Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) a kormány háttérintézménye. Célja hozzájárulni, hogy Magyarország népesedési problémáira megtaláljuk a legmegfelelőbb és a leghatékonyabb megoldásokat. Az Intézetben készülő elemzések, kutatások igazolják a kormány családvédelmi intézkedéseit.

2019 februárjától indította útjára a KINCS Esteket az Intézet, „Ahol a kincsed, ott a szíved is” (Máté 6.21) mottóval. A rendszeres találkozásokat azzal a szándékkel hívta életre a KINCS, hogy lehetőséget teremtsen a családok és a népesedés ügye mellett elkötelezett szakembereknek és civileknek, a közös értékeket középpontba helyező, családias légkörű találkozásokra.

További cikkek

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

Grandiózus magyar filmfesztivál lesz idén is a Balatonnál

life.hu

Kapcsolódj ki Magyarország legjobb fürdőiben! - Tested és lelked is új erőre kap

magyarnemzet.hu

Márki-Zay évek óta szitokszóként használja a „fogyatékos” kifejezést

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Három Call of Duty még biztosan jön PlayStationre

nemzetisport.hu

Újpest: az UTE szerint a Kúria visszaállíttatja a címert, Duchatelet még kivár

origo.hu

Rejtély az első thaiföldi kísértethajó eredete, az ország külső segítséget kért

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó