Celeb

Hoppá! Lencsevégre kapták a Nicsak, ki vagyok? maszkos sztárját

Bors

2020. február 22. szombat 09:28

Szigorú biztonsági előírásokat kell betartaniuk a Nicsak, ki vagyok? sztárjainak, hogy biztosan titokban maradjon a kilétük. Még az utcára sem léphetnek ki a csatorna által előírt öltözék nélkül. A Ripost olvasójának azonban sikerült lefotóznia az egyik maszkos hírességet a pesti Broadway közelében…

Megannyi misztérium övezi a Nicsak, ki vagyok? versenyzőinek kilétét! Fekete bukósisak, melegítő, cipő, kesztyű és kapucnis palást rejti a műsor hírességeit, akiknek a műsor ideje alatt, heteken keresztül kell viselniük a minden testrészüket eltakaró álruhát. A szereplők szupertitkosak, és szigorú biztonsági szabályokat kell betartaniuk. Ezek közül talán az egyik legfontosabb, hogy még az utcára sem léphetnek ki a csatorna által előírt öltözék nélkül, amikor a TV2-be igyekeznek próbára vagy bármilyen egyeztetésre a vasárnapi élő show kapcsán.

Nem csoda, hogy a Ripost olvasója azonnal a telefonjáért nyúlt és fotózni kezdett, amikor a Nagymező utcán sétálva megpillantotta a Nicsak, ki vagyok? titokzatos versenyzőjét. Az álca miatt aligha kerülhette el a fürkésző tekinteteket, szinte minden arra járó felkapta a fejét, és azt figyelte, merre halad a fekete maszk alá bújt híresség.

– Engem teljesen magába szippantott a műsor. Izgalmas, vicces és szerintem a sztárcsapatok is jól lettek összeválogatva. Igaz, néha elszalad velük a ló, de ez a show része. Majd leesett az állam, amikor Szőke Zoltán felfedte magát. Nagyon várom már a következő műsort – áradozott a Ripostnak olvasónk, Ildikó, aki azt is bevallotta, hogy teljesen tanácstalan a sztár kilétét illetően. Igazából azt sem tudja biztosra megmondani, hogy nőt vagy férfit rejtett a maszk.

– Az utcán sétáltam, amikor megláttam őt. Gyorsan csináltam is pár képet róla. Azóta is gondolkodom, ki lehetett. Nekem a járásból nagyon úgy tűnt, mintha nőt rejtene az álarc, de mérget azért nem vennék rá. Nem volt magas, de persze lehet, hogy egy alacsony férfi. Bár alaposan megnéztem magamnak, tetőtől talpig el volt takarva. Sok erre a színház, így nem lennék meglepve, hogy az Operettszínházban vagy a Thália Színházban dolgozna – folytatta izgatottan a lapnak Ildikó, aki megpróbálta megszólítani a maszkos sztárt.– Azt reméltem, hogy megszólal és rájövök, kit rejt a bukósisak. De csak a fejét rázta, beszállt a kocsiba, amiben egy sofőr várta, és elhajtottak – tette hozzá.

A csatorna minden eszközzel azon van, hogy a show végéig senkinek se szivárogjon ki a kiléte. A Ripost szemfüles olvasójának segítségével most kicsit szűkíthetjük a lehetséges hírességek körét. Ha csak a paparazzi felvételek helyszínét vesszük alapul, nagy az esélye, hogy nemcsak Szőke Zoltán az egyetlen színész, aki igent mondott a csatorna felkérésére. A környék ugyanis négy teátrumnak ad otthont. Ha végig sétálunk a pesti Broadwayn, az Operettszínház, a Thália, a Kolibri és a Hatszín teátrum is útba esik. Ezek közül pedig mindegyikben akadnak neves előadóművészek, akik boldogan vállalhatták a nem mindennapi feladatot a TV2 szuperprodukciójában.

További cikkek

INSTA

Milliókat hoz a konyhára a szerelmi háromszög: még a válásukon is keresnek Kulcsár Edináék

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

borsonline.hu

„Mi az a derék? Rengeteget fogytál” – üzenték Horváth Gréta legújabb fotója alatt a rajongók

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Több mint 62 milliárd forintnak megfelelő eurót adnak egy Rembrandt-festményért

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

life.hu

Megrázó látvány: Így néz ki Sas József sírja egy évvel a halála után