Celeb

Hollywoodi sztárok ostromolják Pillmann Líviát

Bors

Létrehozva: 2020.02.22.

Nem sokkal azután, hogy a Született feleségek című sorozat jóképű kertésze próbálkozott nála, már egy világhírű rapper is beállt Pillmann Lívia udvarlóinak sorába.

Január végén a legnagyobb bulvárlapok terjedelmes cikkekben számoltak be arról, hogy egy magyar modellt, Pillmann Líviát pikáns helyzetben fotózták le az ismert színésszel, Jesse Metcalfe-fel.

Lívia akkor a Borsnak elárulta, hogy a Született feleségek szexi kertészeként híressé vált 41 éves férfival kizárólag baráti a viszonyuk, ám a lány most ismét nagy port kavart Hollywoodban, mivel Sir Elton John Oscar-gála utáni partiján a híres rapper, G-Eazy kereste a társaságát. Sőt a Hollywood Life fotói szerint még egy apró csók is elcsattant.

– Ő is beállt az udvarlók sorába, de nem történt semmi – mondta lapunknak Pillmann.

– Ud­varlóból nincs hiány. Akadnak közöttük híres emberek is. Egyelőre a karrieremre fókuszálok. Amikor itt lesz az ideje, tudni fogom, ki az a férfi, akihez feleségül megyek – árulta el Lívia, akitől megtudtuk, hogyan csajoznak a hírességek.

– Ők ugyanúgy cserkészik be a csajokat, mint a nem híresek, csak nekik többnyire kevesebbet kell dolgozniuk, mert a lányok ismerik őket. De Amerikában sok kapcsolat felszínes, főleg a filmes szakmában. Sokan csak érdekbarátságokat kötnek. Én viszont nem teszek kivételt senkivel, és próbálom ugyanúgy kezelni az egyszerű éttermi dolgozókat, mint a legnagyobb filmsztárokat – tette hozzá a magyar szépség.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek