Celeb

Curtis átverte Majkát

Bors

2020. február 25. kedd 10:30

Kizárólag a titoktartási szerződése miatt próbálta átverni barátját Curtis. Hiszen Majka neki újságolta el, hogy zsűritag lesz a Nicsak, ki vagyok? című műsorban, de Széki Attila ekkor már tudta, hogy ő maga lesz az Ördög jelmeze alatt.

Forrás: Móricz István

A TV2 maszkos műsora, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada a múlt hét után ismét több döbbenetes és meglepő pillanatot okozott, hiszen az adás során előbb Bíró Icát leplezték le, majd a Majka vezette sztárcsapat tippje bizonyult helyesnek, hiszen Ábel Anitáékkal ellentétben ők kitalálták, hogy az Ördög jelmeze Széki Attilát, azaz Curtist rejti. Pedig a balhés rapper mindent megtett, hogy elterelje magáról a figyelmet. Curtis a műsorra való készülés közben még jó barátjából is bolondot csinált.

– Petivel elkezdtük a próbákat a fesztiválszezonra a zenekarral, és közben ő még mesélte is nekem, hogy benne van ebben a műsorban, én pedig még adtam is alá a lovat, hogy de jó lenne ha én is bekerülnék valahogyan. Próbáltam félrevezetni. Azt kellett előadnom, hogy akárki lehetek a maszk alatt, és egész héten azt gyakoroltuk, hogyan ne mozogjak a zene ütemére. Ha Majka nincs, szerintem senki nem is ismert volna fel, de hát a tíz év az tíz év, én is egyből tudtam volna, ha ő van a színpadon maszkban. Csak a feleségem tudott róla, hogy szerepelni fogok, neki soha nem szoktam hazudni, hiszen Kriszti nem az a típusú nő, akit csak úgy „beteszek a sarokba” és elhisz mindent – mesélte a Borsnak leleplezése után az újpesti fenegyerek, aki az elmúlt másfél évben nagy utat tett meg, hiszen Majkával való drámai „szakítása” után leküzdötte szenvedélybetegségét, megnősült és augusztus negyedike óta már gyakorló édesapa.

– Az első gyerek minden férfi és nő életében olyan mérföldkő, ami alapjaiban megváltoztat mindent. Ami eddig fontos volt, átértékelődött, és most mindenek előtt a gyerekem és a feleségem áll, értük dolgozom. Előtte elég önző ember voltam, de Krisztivel úgy találtuk meg egymást, mint zsák a foltját. Ő nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is, és bár korábban voltak olyan barátnőim, akiket az sem érdekelt, ha egy hétig nem láttak, a feleségem viszont már a vérmérsékletéből adódóan is – hiszen egy görög lány – teljesen más karakter. Szerintem minden férfinak olyan nő kell, aki karakán, határozott véleménye van, és ki is áll minden esetben magáért és a saját igazáért, a langyos víz hosszú távon nem jó – vallotta be lapunknak a rapper.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

metropol.hu

Megszakad a szív: konferenciabeszélgetés közben, 9 éves lánya karjai közt halt meg az anya

hirtv.hu

Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Boldog vagyok, hogy magyar lehetek – Máthé Dominik

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

ripost.hu

Tragédia a sípályán: Pár perc alatt szörnyethalt az 5 éves kislány

borsonline.hu

Berobbanó hőség, korán érkező tél: kiderült, milyen időre számíthatunk 2022-ben

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

origo.hu

Hat kutya és változatos személyiségük - a kóborlótól a hercegnőig