Celeb

Azt hittük, az volt kínos, hogy Jay Z és Beyoncé végigülte a himnuszt – de a magyarázatuk még cikibb

Bors

Létrehozva: 2020.02.05.

Forrás: AFP

Mint arról korábban beszámoltunk, az amerikaiak legnagyobb sportünnepén, a Super Bowl-on Beyoncé és Jay Z (valamint szüleit követve lányuk, Blue Ivy) végig ülve maradt, amíg Demi Lovato elénekelte a himnuszt. Mondanunk sem kell, elég sokakat kiakasztott a sztárpár tiszteletlensége - azonban a rapper Jay Z a napokban egy beszélgetés során megmagyarázta, miért tettek így. Bár ne tette volna...

Röviden összegezve ugyanis azzal magyarázta a dolgot, hogy annyira lefoglalta őket az egész fellépés technikai oldala, hogy fel sem fogták, hogy egyébként Demi épp a himnuszt énekli, és fel kéne állniuk.

“Amikor odaértünk, rögtön átmentünk zenészbe. Csak a show-t figyeltük. Működik a mikrofon? Nem kezdett túl mélyen? (...) Amikor Demi bejött, arról beszélgettünk, hogy milyen jól néz ki és milyen jó hangja van, és mi mindenen ment keresztül – és nagyon büszkék voltunk rá, hogy ott áll a színpadon. Aztán amikor véget ért, csörgött a telefonom: ‘Tudod, hogy nem (álltatok fel)...’ Én meg erre: ‘Mi?”

Jay Z még azt is hozzátette: nem valamiféle csendes tiltakozásként nem álltak fel, és pláne nem szerették volna a kislányukat ilyen kellemetlen helyzetbe hozni - írja a Page Six. Nos, akárhogy is szépítjük, mégiscsak sikerült nekik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek