Celeb

Vasvári Vivi: Végre igazi férfi van mellettem

uv

Létrehozva: 2020.01.29.

Kedden átvette szerkesztőségünk felett az irányítást Vasvári Vivien, aki a főnöki teendők közepette egy kendőzetlenül őszinte interjúban beszélt arról, milyen férfi mellett találta meg a szerelmet.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Kedd reggel a szokásosnál is jobban felpezsdült az élet a Bors szerkesztőségében, lapunk felett az irányítást ugyanis egy dögös szőkeség, Vasvári Vi­vien vette át. Az egykori luxus- feleség, mintha mindig is Kovács Vince főszerkesztői székében ült volna, olyan természetességgel foglalta el azt egy napra, és magabiztos lendülettel nyitotta meg a lapindító értekezletet.

– Nagyon érdekes, de mindamellett nagyon nehéz munka ez. Rendben van, hogy az embernek vannak ötletei, de hogy nap mint nap legyen, ráadásul ennyi? Nem egyszerű! – vélekedett csinos vendégszerkesztőnk az újdonsült munkájáról, amit jókedvűen és profin végzett, így arra is maradt idő, hogy sor kerüljön egy igazán őszinte beszélgetésre. Egy olyan beszélgetésre, amelyben lapunk Vivi egy teljesen ismeretlen oldalát mutathatja most be.

Ki gondolná ugyanis, hogy a cicababa külső egy mélyen vallásos, dolgos és menthetetlenül szerelmes nőt takar? Hogy a mára fényűző életet élő Vivi egyébként szegénységből jön. Hogy sportolói éveinek végét tragédiaként cipeli ma is?

Kezdjük a legizgalmasabbal: Férjével való hangos szakítása után, Vivit ismét eltalálta Ámor Nyila.

– A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte – pirult bele vallomásába a csinos anyuka, aki nem gondolta, hogy az élet ilyen hamar újra boldogságot tartogat a számára, talán ezért óvja is. – Majd Valentin-napon felfedem a kilétét, akkor először  megmutatom őt a nagyvilágnak, mert nem szeretne szerepelni. Egyébként üzletember, édesapa, aki szintén válófélben van, szóval egész sok a párhuzam az életünkben. De ami a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt – mesélte boldogan a modell, aki azt sem tagadja: párjával őrületesen jó a szex, és soha nem tapasztalt kémia köti össze őket.

Boldogságát ecsetelve szó esett Vivivel arról is, hogy jó ideje pszichológus is segíti. Magánéleti pálfordulásai mellett ugyanis a mai napig nem sikerült feldolgoznia, hogy egy sérülés miatt véget ért a sportkarrierje.

– Kiskorom óta atletizáltam. A sportra tettem fel az életem. Már tízévesen 150 ezer forintot kerestem, ami ma sem kis összeg, és ami óriási teljesítmény és büszkeség volt, hiszen nem voltunk egy gazdag család. Sőt! Esélyes voltam a 2008-as pekingi olimpiára, amikor lesérültem. Két év kihagyás után újrakezdtem, de mintha csak elölről kezdtem volna. Fel kellett fognom, hogy itt a vége – szomorodott el Vivi, aki számára ez örök tragédia marad. Ahogy fájó pont a csinos édesanya éle­tében az is, hogy sokan eltartott, babaarcú plasztiknőnek hiszik.

– Mezőgazdasági végzettségem van, folytattam üzleti tanulmányokat, műkörmös-pedikűrös vagyok és fogtechnikus is, ugyanis tudtam, hogy a sportkarrierem vége után valamiből élnem kell. Soha semmit nem toltak alám sem a szüleim, sem a pasijaim. Mindig, mindenért megdolgoztam, ahogy ma is reggeltől estig ezt teszem a három vállalkozásban. És ellenben a mendemondákkal, én is tehetős voltam a kapcsolataimban.

De tudom, könnyebb elhinni, hogy egy nő csak a pasija mellett lehet jómódú – árulta el Vivi, akiről eddig az sem volt köztudott, hogy vasárnaponként, gyerme­keivel misére jár. A hit, a vallás nagyon fontos az életemben. Sok az irigyem, de ennek ellenére én sosem akarok másnak rosszat. Tiszta szívvel, lelkiismerettel élek, és a kislányomnak, kis­fiamnak is ezt a lelki tisztaságot szeretném átadni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek