Celeb

Vajúdó kismamával karambolozott Németh Kristóf

Bors

Létrehozva: 2020.01.28.

Forrás: Bors

Nem mindennapi kalandban volt része Németh Kristófnak. A Fórum Színház igazgatója és művésze egy korábbi manikűrbaleset következtében elfertőződött ujját ment megműttetni a Semmelweis Egyetem I. Sz. Sebészeti Klinikára, amikor is a parkolóban kisebb autóbalesetet szenvedett. Kristóf személyes vlogjában is megemlékezett róla a YouTube-on, ám a Bors megkeresésére további részleteket árult el az esetről.

– Parkolóhelyet kerestem, elém állt egy terepjáró, és belém tolatott. A benne ülő férfi is nagy erőkkel parkolni szeretett volna, és egy fatális véletlen folytán belém jött. Személyi sérülés nem történt szerencsére, egy pillanatra megijedtem, majd kipattantam. A férfi nagyon sajnálkozott, ám kiderült: a feleségét hozta a szülészetre, a kedvesénél már megindult a szülés. Mondtam, hogy siessenek, majd elintézzük a papírmunkát. Amíg megműtöttek, addig a gyermekük szerencsésen megszületett, amihez innen is szeretnék gratulálni – mesélte lapunknak Németh Kristóf, aki jelenleg a Hatszín Teátrumban talált otthonra a Fórum Színház reper­toárjával, ám hamarosan új játszóhelyet nyit.

– Jelenleg is tárgyalásban vagyok az egyik kerületi önkormányzattal arról, hogy megindulhat-e a beruházás. Ha pozitív lesz a megállapodás, akkor akár már idén megnyílhat a Fórum Színház új játszóhelye. Idén még két bemutatót tervezünk a most februári Love.hu című romantikus komédián kívül, úgyhogy mozgalmas lesz az évem – mesélte a színész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek