Celeb

Pitt és Aniston sem boldogult egymás nélkül

Bors

Létrehozva: 2020.01.30.

A világon milliók drukkolnak, hogy újra egymásra találjon Brad Pitt és Jennifer Aniston. Az ezredfordulón ők voltak Hollywood álompárja, pedig házasságuk mindössze öt évig tartott. Most talán új fejezet kezdődik kapcsolatukban.

2005 októberében Pitt és Aniston válását véglegesítették, és a színész folytatta közös életét Angelina Jolie-val, akivel igazi nagy családot alapítottak. Eközben a Jóbarátok sztárja némi útkeresés után Justin Theroux mellett kötött ki. Pár év múlva bebizonyosodott, hogy se Pitt, se Aniston má­sodik házassága nem működik.

Jennifer útja

Jennifer Anistont megviselte a válás. Egyrészt a lapokból értesült ró­la, hogy Pitt még a há­zasságuk idején összemelegedett Angelina Jolie-val, másrészt pedig azért, mert a rosszízű pletykák szerint az vetett véget a kapcsolatuknak, hogy Aniston nem akart gyereket. Ezt a színész­nő vehemensen tagad­ta a Vanity Fair hasábjain 2005-ben.

– Soha életemben nem mondtam, hogy nem akarok gyereket. Akartam, akarok, és akarni is fogok. Sosem adnám fel ezt az élményt a karrierem érdekében – mondta a lapnak. Kisvártatva a szerelem is újra rátalált: 2005 végén összejött Vince Vaughnnal, akivel együtt játszottak főszerepet a Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjátékban. Kapcsolatukat a munka és a távolság egy év után fel­őrölte. Aniston ezután Paul Sculfor brit modellel járt pár hónapig, 2008 és 2009 között pedig igazi se veled, se nélküled kapcsolatban élt John Mayer énekessel. A színésznő a pletykák szerint még Gerard Butler skót színésszel is összemelegedett, mielőtt rátalált volna a szerelem Justin Theroux személyében. Aniston és Theroux 2011-ben ismerkedett meg egymással a Hippi-túra című film forgatásán. 2015 augusztusában keltek egybe Aniston kaliforniai otthonában, de a boldogság nem tartott sokáig. 2018 februárjában közleményben tudatták a világgal, hogy 2017 végén úgy döntöttek, hogy elválnak.

Pitt rögös válása

Miután a bíróság kimondta a válást, Brad Pitt és új barátnője, Angelina Jolie nem késlekedett: három hónappal később bejelentették, hogy a színésznő első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Jolie ekkor már két gyermek anyukája volt, hiszen 2002-ben fogadta örökbe Maddoxot Kambodzsában, 2005-ben pedig Zaharát Etiópiában. A pár Namíbiába utazott el­ső biológiai gyermekük születése előtt, hogy Jolie életet adjon Shilohnak 2006 májusában. Egy évvel később újabb taggal bővült a család. Örökbe fogadták a vietnami származású Paxot. A 2008-as cannes-i filmfesztiválon Jolie hatalmas, gömbölyödő pocakkal jelent meg a vörös szőnyegen Pitt oldalán. Ikreket várt. Knoxot és Vivienne-t a franciaországi Nizzában hozta világra az év júliusában. Bár már hat gyereket neveltek, a harangokat még mindig nem kongatták meg. Egészen 2012 tavaszáig kellett várni, hogy Pitt gyűrűt húzzon kedvese ujjára. Az esküvőt így sem hamarkodták el. Végül 2014 augusztusában keltek egybe a dél-franciaországi birtokukon, ahol Maddox és Pax kísérte oltár elé édesanyjukat, többi gyermekük pedig gyűrűvivőként és koszorúslányként vett részt a szertartáson. Az idill nem tartott sokáig: az egész világ megdöbbent, amikor 2016-ban Jolie személyes ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. A procedúra elhúzódott, csak tavaly áprilisban sikerült lezárni, és azóta egyiküknek sem volt komoly kapcsolata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek