Celeb

Fekete László nevében hazudnak

Hu-Zo

Létrehozva: 2020.01.25.

Egyre több ismert ember nevében készítenek kamu közösségi oldalakat, ahol megpróbálják lejáratni őket. Most Fekete Lászlót találták meg.

– Árulja már el nekem valaki, hogy mit lehet csinálni! – kereste meg a Bors napilapot Fekete László, aki már többször elnyerte a Világ és Magyarország legerősebb embere díjat. 

– Nekem ugyan nincs Face­book- oldalam, de tegnap is szembesültem azzal, hogy valaki előszeretettel irkál az én nevemben kommenteket különböző dolgokhoz. Ez most már a negyedik ilyen alkalom. Döbbenten láttam, hogy állítólag rendre utasítottam egy politikust, akit egyébként személyesen ismerek, és jó embernek tartom. Most éppen Norbinak címezve van odaírva, hogy azt üzentem, szégyelld magad. Ott az arcképem, meg hogy erős ember. Múltkor úgy szólt az üzenet, hogy kihívom azt a férfit, aki megverte a feleségét. Na­gyon mérges vagyok, hogy valaki az én nevemben írogat mindenfélét. Gondoltam, megkérdezek most már egy újságot, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, hátha más is panaszkodik ilyen csalásról – mondta Fekete László, és jól gondolja, mivel az elmúlt években sorra jelentek meg az ilyen álprofilok sztárok nevében.

– Bementem a rendőrségre, de azt mondták, hogy nem tudnak semmit csinálni. Például azt az oldalt, amiben Szandit és Nagy Ferót szidták, Floridában hozták létre – mondta az erősportoló, aki nagyon kellemetlen helyzetbe került ezzel, de úgy gondolja, még mindig jobb helyzetben van, mint mások.

– Rólam mondjuk mindig „jót” írnak, mint aki az igazság mellé áll, de másokat ledegradálnak. Azt mondták, nem lehet semmit sem csinálni egy olyan lappal, amit külföldön készítettek. Ezúttal tisztelettel megkérem a nevemben kommentálót, hogy ne éljen vissza a nevemmel! – mondta Fekete László.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek