Celeb

Alekosz: Napi 6-7 órát beszélünk Évával

Bors

Létrehozva: 2020.01.18.

Baukó Éva és Nagy Alekosz élete a ValóVilág 4 óta valahogy mindig egyfelé tartott, utóbbi a Borsnak őszintén beszélt arról, hogy miként is szövődött kettejük között élethosszig tartó barátság.

– Már a ValóVilágban szerelmet vallottam Évának, és nagyon magas szinteken mozgatott meg engem. Éva szeretetéhes volt, és a férfiaktól korábban mindent megkapott, csak szeretetet nem. Persze egy idő után már nem akart kínozni engem, és meg is mondta, hogy az érzés nem kölcsönös – mondta lapunknak Alekosz, majd elárulta, hogy akibe beleszeret, azzal nem létesít szexuális kapcsolatot, mert nem akarja a kiválasztott nőt maga alá rendelni.

– Azért ez nincs mindig így, hiszen miután a villából kijöttem, egy héttel később ott volt Betti, mint a leggyönyörűbb nő, akihez 41 év alatt közöm volt. Ő bizonyította, hogy egy igazi szép lányba is bele lehet szeretni, pedig őt kizárólag a testéért akartam. Anett-tel aztán három évig voltunk együtt, ő pedig azt bizonyította, hogy akit nagyon szeretünk, azzal is lehet kiemelkedő a szex. A viszonyok között pedig ott volt és van Éva folyamatosan a háttérben. Tíz perccel ezelőtt tettük le a telefont, napi 24 órából 6-7 órát kommunikálunk egymással, és ki merem jelenteni, hogy a legjobb barátomat Baukó Évának hívják. Viszont már túl sokat tudunk egymásról ahhoz, hogy több legyen közöttünk, hiszen egy férfi és nő szerelméhez kell a titok, a misztikum, mi pedig már nem tudjuk egymást elvarázsolni – fejtette ki az érdi macsó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek