Celeb

17 országban jártak Ördög Nóráék

K. K.

Létrehozva: 2020.01.25.

Tizenkét hónap alatt tizenhét ország. Ez még egy világutazótól is szép teljesítmény, nemhogy 5-6 éves gyerekektől. Jól tudja ezt a műsorvezető-sztárfotós házaspár is, akik mindent megtettek, hogy Mici és Venci kényelmesen kalandozzon.

Mexikó, Amerika, Izland, Jamaica, Bahama, Dominika, Thaiföld, India. Csupán néhány különlegesebb or­szág a sok közül, ahol a tavalyi évben jártak Ördög Nóráék. 

Elképesztő tájak, izgalmas kalandok, és több száz óra utazás van a Nánási család mögött, akik két gyermekükkel, a hatéves Micivel, az ötéves Vencellel, valamint bébiszitterükkel, Gizussal járják a világot. A felejthetetlen utakat persze minden alkalommal meg is örökítik, amit a saját YouTube-csatornájukon tátott szájjal követnek a rajongóik. 

– A tavalyi év hihetetlenül sok utazást, kalandot, izgalmas és szép pillanatot hozott nekünk. Igazándiból mi is csak akkor szembesültünk vele, amikor elkezdtük összeállítani a tavalyi év best of videóját. 17 ország, 110 videó, 14,4 millió kattintás, 2,5 millió velünk töltött óra. Fantasztikus év volt! És milyen fantasztikus lesz az idei? Velünk tartotok? – tette fel a kérdés a legújabb vlogjában Ördög Nóra, aki maga sem hiszi el, hogy ennyi helyen jártak a múlt évben.

Tavasszal az Ázsia Express forgatására is magával vitte családját a TV2 műsorvezetője. De számtalan utazásra kerekedtek fel csak azért, hogy megmutassák a világot az őket követőknek. Mici és Venci nem könyvekből, hanem testközelből ismeri meg a természet, az állatvilág, a kultúrák rejtelmeit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek