Celeb

Vajna Timi a macskájával karácsonyozik

K. Sz.

Létrehozva: 2019.12.17.

Özvegysége első karácsonyán egy-két barátjával ünnepel Vajna Tímea. A Borsnak elmondta: nem tudja, hogy fogja elviselni a szent­estét szeretett férje nélkül.

Forrás: instagram

Már csak egy hét, és mindannyian összeülünk szeretteinkkel a családi asztal körül szenteste, ahol az ünnepi vacsora mellett megajándékozzuk egymást és beszélgetünk. Vannak olyanok, akiknek ez a csoda azonban már nem adatik meg, közéjük tartozik idén Vajna Timi is, aki első karácsonyát tölti januárban elhunyt férje, a legendás Andy Vajna nélkül. Az özvegy az elmúlt napokat New Yorkban töltötte, azonban most visszautazott Los Angelesbe, itt fogja érni az ünnep is. Az időeloltódás miatt Timi sajtósán, Baranyi Rozin keresztül üzent a Bors olvasóinak a lelkileg igazán megterhelő napokról.

– Timinek idén nagyon nehéz lesz az ünnepi időszak, hiszen ez lesz az első év, amikor szeretett férje már csak lélekben van vele. Mint kiderült, családja sem csatlakozik hozzá az ünnepekre Los An­gelesben, ezért még nehezebb lesz megküzdeni az emlékeivel, mivel nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna rá, vagy ne érezné a jelenlétét.

Szenteste csupán szeretett cicája lesz vele, majd később szerencsére másnap egy-két barátja is ott lesz körülötte, akik szintén a szeretteik nélkül maradtak, ezzel is kicsit elterelve Timi gondolatait a gyászról és a magányról. Timi kifejezetten szereti a tradíciókat, furcsa lesz neki, hogy újra ő díszíti a karácsonyfát, amit kislányként na­gyon szeretett, ugyanis Andy mindig hatalmas fákat vett, és szakemberekkel díszíttette fel – adta át Timi üzenetét sajtósa, aki azt is elárulta, az özvegy már felszámolta a villát, ahol néhai férjével lakott.

– Kiürítette már a budapesti lakást, mindent magához vett. Két közös dolgukhoz ragaszkodik, ami mindig vele van, legyen bárhol is a világban: egy közös fényképhez, illetve a jegygyűrűjéhez, amit bárhova utazik, magával visz, hiszen ez mindig a szerelmükre fogja emlékeztetni – tette hozzá.

Mint korábban megírtuk, Timi jövőre egy teljes esztendőre hagyja el az országot, és Los Angelesbe költözik, ahol jelenleg is lakáskeresőben van, és szeretné beindítani az új életét, forgatókönyvíróként és producerként kívánja megállni a he­lyét.

Az Instagram-oldalát figyelve már észrevehettük, hogy egyre otthonosabban mozog a hollywoodi közegben, és olyan sztárokkal találkozott már, mint Leonardo DiCaprio vagy Jennifer Lopez. A színfalak mögött azonban egyre komolyabb munka zajlik, ugyanis Timike tényleg feltett szándéka beindítani a filmes karrierjét.

– Számos szakmai találkozóra jár, ahol néhai férjéhez hasonlóan a magyar film hírnevét akarja öregbíteni, azért dolgozik, hogy újra Oscar-, Golden Globe- vagy más nemzetközi díjban részesülhessenek a magyar alkotások. Hatalmas sikernek élte meg Aspy Tom A pillanat című filmjének hétvégi sikerét, ugyanis két kategóriában is díjazták a nulla költségvetésű alkotást az International Golden Film Award Hollywoodon.

Ez is bizonyítja, hogy ott a helyünk az élvonalban, és a következő évet ilyen sikerek kitaposására szeretné hasznosítani az új életet kezdő Timi – fűzte hozzá Rozi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek