Celeb

Hopp Csilla: Végig fogtam Dávidka kezét - Mást mond a szakvélemény

F. Zs., uv

2019. november 13. szerda 04:10

Kiszivárgott a szakvélemény L.L. Junior kisfia halálának körülményeiről. Egy szemtanú szerint senki sem fogta az úttestnél várakozó három­éves gyerek kezét. Az édesanya, Hopp Csilla másként emlékszik.

Három hónap telt el a hároméves Lesi Dávidka halálos balesete óta, és mostanra úgy tűnik, lassan lezárul a rendőrségi nyomozás az ügyben. A nyomozóhatóság szorgosan dolgozik, többek között műszaki és orvos szakértőt is felkértek, ez utóbbi szakvéleménye pedig – ismeretlen módon – nyilvánosságra ke­rült. Az írás szerint az autót vezető 76 éves férfi az ütközés pillanatában legfeljebb 41-42 kilométeres sebességgel haladt és éppen gyorsított, esélye sem volt elkerülni az ütközést az elé szaladó, az úttesten legfeljebb 1,4 másodpercet töltő kisgyermekkel. Ezen a szakaszon 50 km-es sebesség a megengedett, vagyis az autós nem sértett szabályt.
A szakértő szerint az ütközést akkor tudta volna elkerülni, (intenzív fékezéssel) 34-35 km-rel megy, vagy (lassító fékezéssel), ha 31-32 kilométeres sebességgel halad. 

A szakértővélemény mellett nyilvánosságra kerültek szemtanúk vallomásai is. Ezek szerint a sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy „a kisfiú folyamatosan rohant és arccal a másik irányba nézett”, egy nő pedig azt vallotta, hogy Dávidka és az édesanyja mögött állt a zebrán és azt látta, hogy a kisfiú a balesetet megelő­zően egyszer már ki akart rohanni az útra, de egy nő visszafogta. Azután viszont senki sem fogta a gyermek kezét. 
Lapunk megkereste Hopp Csillát, aki ma is nehezen beszél a tragédiáról, de lapunktól értesülve a szakértői véleményről beszélt a történtekről. 

– Úgy sétáltam át a kisfiammal az úttesten, hogy végig fogtam a kezét. Szerencsétlen baleset volt, és nem lehet okolni senkit a történtek miatt. De még ha senki sem tehet róla, akkor is, mint édesanya örök életemre felelősnek fogom érezni magam. De felesleges hibáztatni bárkit, mert semmi sem hozza vissza a fiamat, és semmi sem hoz megnyugvást. A síromig, sírunkig bennünk lesz ez a fájdalom. 

Szerettük volna megszólaltatni L.L. Juniort is, de a zenész interjún kívül azt mondta lapunk munkatársának, hogy amíg a közlekedésrendészet nyomoz az ügyben, addig a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkozhat

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mindjárt átszúrják a bikinifelsőt Vajna Tímea mellbimbói - fotó

borsonline.hu

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül

mandiner.hu

Nem maradunk adósok, nem lehet minket megfélemlíteni – Orosz külügyminiszter-helyettes a NATO bővítésről

ripost.hu

Érzéki sztriptíz, teljesen meztelenre vetkőzött a teraszon a bomba testű üzletasszony

vg.hu

Megijedtek a hazai ingatlanosok: megérezték a válság előszelét

ripost.hu

Elképesztő dolog történt a megműtött magyar fiatallal

travelo.hu

A Duna-völgyének egyik legszebb szeglete napfordulókor varázslatos is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Most kaptuk a megrázó hírt: egy 16 éves lány elmerült a visegrádi kompnál, nagy erőkkel keresik

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

borsonline.hu

Megszólalt a kivitelező cég, ez okozhatta az épületomlást a Jókai utcában

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért