Celeb

Erdélyi Mónikánál már áll a karácsonyfa

K. K.

2019. november 14. csütörtök 09:00

Erdélyi Mónika és kislánya, Molli nem bír betelni a karácsonnyal, ezért már november elején elkezdték az ünneplést. A műsorvezető négy napig díszítette az otthonát.

Már javában ünnepel Erdélyi Mónika és kislánya, Molli. A televíziós otthonának minden szegletében karácsonyi díszek, ko­szorúk, manók pompáznak, amin az édesanya négy napon keresztül dolgozott. 

– Mi mindig, mindent korábban ünnepelünk. A halloween-ra például egy hónapon át készültünk, a karácsonyi láz pedig már november elején utolért minket. Már a fát is felállítottuk, noha egyelőre még csak egy fehér mókus és némi boa van rajta – mondja a Borsnak lelkesen Erdélyi Mónika, aki minden évben más és más színekbe öltözteti a karácsonyfáját.

– Tavaly mézeskalácsos volt, idén pedig a fáradt rózsaszín és a fehér szín fog dominál­ni. Most nagy bajban is vagyok, mert szeretném, ha a fe­nyőágakat mű­hó borítaná, vi­szont egyelőre nem ta­láltam a célnak megfelelő spray-t – fűzi hozzá az édesanya, aki pi­tesütő-bajnokságot, és forró csoki-dekoráló versenyt is rendez az ottho­nában.

– Minket nehéz überelni, mert mindent bevetünk Mollival, hogy a karácsony csodálatos legyen. Habár kétségtelen, szinte egész év­ben ün­ne­pe­lünk. A kislányom szü­le­tés­nap­já­ra is hamarosan elkezdtünk készülődni. November 30-án minden karácsonyi díszt leszedünk, és egy napra átrendezzük a házat Harry Potter-hangulatúvá, majd mindent visszaállítunk.

Nem kis meló, de megéri. Nem bírunk betelni a karácsonnyal, nekünk nem elég erre csak a december, novembertől szeretnénk élvezni az ünnepet. Sokaknak fura lehet, de nálunk mindig is így volt, és a jövőben is így lesz.        

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

life.hu

Kisbabát vár Nádai Anikó

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben