Celeb

Borzasztó: saját kutyájuk támadta meg Fésűs Nelly kislányát

Bors

Létrehozva: 2019.10.31.

Forrás: Végh István

Megtámadta Fésűs Nelly kislányát a család kutyája – tudta meg a Ripost. Az ötéves Elza Zorka sebét több öltéssel kellett összevarrni. A színésznő elmondta, értetlenül állnak a baleset előtt.

Hatalmas volt az ijedtség Fésűs Nellyék családjában. A színésznő ötéves kislányát saját otthonukban támadta meg a Tosza inu fajtájú, Amazon nevű nagy testű kutyájuk. A kétéves eb a homlokán harapta meg Elzát, akinek így egy 10 centiméter hosszú sérülése keletkezett. Az orvosok több öltéssel varrták össze a sebet.

– Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. Azonnal rohantunk a kórházba. Néhány öltéssel összevarrták a sebet Elza homlokán. Óriási volt az ijedtség, de az orvosok nagyon kedvesek voltak, és megnyugtattak minket, hogy nagy nyoma nem marad a harapásnak – árulta el a Ripostnak a színésznő, aki hozzátette, hogy a szakemberek szerint csupán egy vékony, halvány fehér csík emlékezteti majd őket a szomorú balesetre.

Fésűs Nelly még 2017 őszén számolt be a hírről, hogy két szuka kutyával is bővült a családjuk, a Tosza inu fajtájú Aikóval és Amazonnal. A család tudatosan tette le a voksát a japán őrkutyafajta mellett. Bár az állat nagy testű, a szakkönyvek szerint mégis kiegyensúlyozott, türelmes és nyugodt természetű. Ezért is állnak értetlenül a történtek előtt.

–Az egész egy másodperc alatt történt. A kétéves Amazon egyébként a kisebb kutyánk. Két irányból mentünk be a házba, ám Elza előtte bemászott a kutyaházba. Az állat valószínűleg megijedt. Nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta. Pláne, hogy soha nem volt semmi jele annak, hogy agresszív. A családból soha senkire még csak nem is morgott... Arra, hogy bármelyikünket megtámadja, álmunkban sem gondoltunk. Egészen mostanáig. Mindig nagyon jól játszottak együtt. Soha nem volt ebből probléma. A kutyaház nagyon szűk, egyszerűen a területét védhette – mesélt a részletekről a Ripostnak Nelly.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek