Celeb

Vámos Erikát megerőszakolták tinédzserként, őszintén vallott az őt ért borzalmakról

Bors

2019. szeptember 18. szerda 10:20

Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője élete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén a Blikknek, ugyanis szeretne másokon segíteni. 

Sok idő telt el a borzasztó eset óta, de kellett is ennyi Vámos Erikának, hogy beszélni tudjon arról: 14 évesen megerőszakolták. Most azért vallott őszintén a történtekről, mert reméli, hogy másoknak segíthet ezzel.

– Már jól vagyok, de gyakran eszembe jut, mi történt velem. Sokszor felvillannak még a régi képek, de dolgozom rajta. Az elmúlt egy évben például már be tudtam ülni olyan férfi mellé az autóba, aki nem a párom, és bár feszengek, végig nézem a kezét, hogy merre megy az úton, de le tudom gyűrni a félelmemet. Már csak azért is, mert tudom, hogy ezzel segítek. Ez nem az a téma, amivel dicsekszik az ember, de nemrégiben írt egy lány, hogy őt is megerőszakolták, ezért az öngyilkosságon gondolkozik. Szeretnék segíteni azoknak, akik ugyanazon mentek át, amin én – mesélte Erika a Blikknek.

Vámos Erika 14 évesen egy balesetben veszítette el az édesapját. A temetés előtti napon egy buszmegállóban várakozott, amikor egy ismerős férfi fékezett le előtte – arja a hírportál.

– Azt mondta, szálljak be a kocsijába, elvisz. Az egyik ismerősöm párja volt, 30 év körüli férfi. Az autóban beszélgettünk, majd azt vettem észre, hogy letér az útról, aztán az erdő felé veszi az irányt – emlékezett vissza Erika. – Megállt, elkezdett fogdosni, próbálta leszedni a ruhámat, és hiába sírtam, kérleltem kiabálva, hogy hagyja abba, egyszerűen megtörtént... Erőszakot követett el rajtam, majd kitett az erdőben. Ott álltam szótlanul, kezemben egy papír zsebkendővel, amivel törölköztem. 

Végül pont az a papírzsebkendő lett a perdöntő bizonyíték. Az erőszaktevő férfi négy és fél év börtönt kapott, bár végig azt állította, Erika is akarta az együttlétet.

* * *

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(via Blikk)

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet