Celeb

Támadják a szülők Dér Henit

L. P.

2019. szeptember 25. szerda 09:00

Dér Henit súlyos vádakkal támadták a szülők legutóbbi posztja miatt, a felháborodott édesanyák szerint az énekesnő arra buzdítja a tiné­dzsereket, hogy költekezzenek.

Forrás: DFP

A közszereplőket sokszor kérik fel különböző cégek arra, hogy posztoljanak róluk a közösségi oldalaikon. Dér Heni énekesnőt egy olyan cég kereste meg ezzel, aki emelt áras SMS-ben, darabonként 508 forintért ad vicces válaszokat párkapcsolati kérdésekben. A „milyen kutya lennél?” vagy „húzz egy lapot, és megmondom a jövőd” típusú játékokat általában tinédzserek használják, ami addig nem is jelent problémát, míg az ingyenes. Ez az oldal azonban fizetős.

– Amikor ez a cég felkért erre, mindent körbejártam, mielőtt elköteleztem volna magam mellette – kezdi lapunknak Dér Heni. – Ezt egy vicces dolognak gondoltam. Mielőtt megosztottam volna a posztom, egyeztettem a céggel és a megfelelő tájékoztatás mellett tettem közzé. Nem buzdítottam senkit arra, hogy százezreket költsenek erre, nem gondolom, hogy az én felelősségem lenne. Ha én elkötelezem magam egy ilyen cég mellett, nem kell minden gyereknek engem követnie. A szülőknek kell eldönteni, költenek-e erre. Én nem mondtam, hogy adjanak telefont a kezükbe, inkább azt, hogy a szülők döntsék el, hogy mit engednek meg a gyerekeiknek és mit nem, ne az internet nevelje őket! Ha felelősséggel tesz valamit, abból baja nem lehet. Mivel sok tá­madás ért a céggel való megegyezés miatt, levettem az oldalamról a posztot, de azon a véleményemen ez akkor sem változtat, hogy nem tartom magam felelősnek ebben – mondta Dér Heni.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

metropol.hu

Gáspár Győző is gratulált Kulcsár Edina új kapcsolatához, nem is akárhogyan- Fotó!

she.life.hu

Bárcsak újra láthatnám a tükörben azt, akit egykor a legjobban szerettem: önmagamat

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

nemzetisport.hu

FTC: bejelentették a nigériai csatár szerződtetését – hivatalos

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó