Celeb

Összeroppant a sofőr: 76 éves nagypapa gázolta halálra L.L. Junior kisfiát

kbv, K. K.

2019. szeptember 2. hétfő 05:00

Tegnapelőtt kora este életét vesztette L.L. Junior hároméves kisfia. Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy feltehetően vétlen sofőr. A Bors megtalálta a 76 éves férfit, aki megtörten fogadta otthonában munkatársunkat.

Nem sokkal a tragédia előtt még boldogan fotózkodott a gyermekeivel L.L. Junior volt felesége, Csilla, aki pár órával később már halálra gázolt kisfia holtteste felett, önkívületi állapotban siratta Dávidot. 
L.L. Junior hét évig élt együtt egykori feleségével, Hopp Csillával, akivel két gyönyörű gyermeket neveltek. Elsőszülött fiuk, Lacika 2013-ban, a kisebbik, Dávidka pedig 2015 szeptemberében jött a világra. Noha a szülők nem sokkal a családbővítés után elváltak, utódaikat mégis példaértékűen, közösen nevelték. Egészen a múlt hét szombat estéig. 

Tizenöt méterre repítette az ütközés

Augusztus 31-én Nyárbúcsúztató Vigadalomra indult a családjával L.L. Junior, aki szombat délután még pár lépésre a tragédia helyszínétől, a Cserepesházból jelentkezett be a közösségi oldalán. A rapper, valamint volt felesége, Csilla büszkén mutatta meg követőinek a gyermekeiket, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a késő estig tartó családi mulatságot. 

Lapunk úgy tudja, Junior kora délutánig vett részt az eseményen, majd útnak indult az Esztári Lecsófesztiválra, ahol délután öt órától adott koncertet. Csilla addig Zuglóban maradt a gyerekekkel a rendezvényen, csak kora este hagyták el a helyszínt. Vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál megtörtént a tragédia. Az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára. A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített. A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek. A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. Információink szerint közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

Hárman fogták le a sokkot kapott anyát

Másnap reggel a Bors egyik munkatársa a baleset helyszínén már temérdek gyertyát talált. Gyermekek, szülők, nagyszülők, rajongók és szemtanúk rótták le a kegyeletüket, könnybe lábadt szemmel vettek búcsút a mindössze hároméves, ártatlan gyermektől. A gyászolók nagy része tanúja volt a szombat este, hat órakor történt tragédiának, amelyről megrendülten mesélt lapunknak. 

– Egy rettenetes női sikolyra lettem figyelmes. Amikor odanéztem, láttam, hogy egy kisgyerek mozdulatlanul fekszik a földön, és mindent elborít a vér. A mentősök és a rendőrök egy pillanat alatt kiérkeztek, és azonnal elkezdték pumpálni a kicsi mellkasát. Ő azonban nem adott életjelet – meséli az egyik gyászoló édesanya, aki Dávidkához hasonló korú gyermekével érkezett a tragédia helyszínére.

– Én azt láttam, hogy egy kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó, azt hiszem egy Opel. Egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát – mondja egy másik, majd együttérzése jeléül meggyújt egy mécsest.
– Nagyon szeretem LL Juniort, és a családját, úgyhogy Csillát már az első pillanatban felismertem. Teljesen összeomlott, az út melletti padkán rogyott össze, és magát hibáztatta a történtekért. Azt mondogatta, hogy „milyen anya ő, hogy történhetett ez meg.” Szerencsétlen még „elbúcsúzni” sem tudott a fiától, mert nem engedték oda hozzá. Három férfi fogta le, amikor az élettelen gyermekéhez akart szaladni. Bár nem ismerem őket személyesen, de a szívem szakad meg értük – fűzi hozzá a sokadik gyászoló, aki arra is figyelmes lett, hogy a gázolást követően a legközelebbi tömbházból kiszaladt egy nő – vélhetően az édesanya barátnője –, és felvitte magához a lakásba Csilla nagyobbik fiát, Lacikát, aki végignézte testvére halálát.

L.L. Junior az Esztári Lecsófesztiválon adott koncertje után tudta meg, hogy kisfia örökre lehunyta a szemét. A tragédia után megindult hírlavinában felbukkant az az értesülés, hogy a rapper a gyászhír hallatán szívinfarktust kapott, kórházba került, de ezt senki nem erősítette meg. Jelenlegi feleségének, Körtvélyessy Kingának az apja, Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt állítja, hogy Junior nem került kórházba. 

– Együtt töltöttük az éjszaka egy részét az ő családjával, az én lányommal, gyászoltuk a kisfiút. Még akkor is, ha Dávid nem az én unokám volt, mérhetetlen fájdalom ez nekem is, nem aludtunk éjjel mi sem ezek után. Laci éppen fellépésen volt, 260 kilométerre Budapesttől, amikor lejött a színpadról, akkor mondták meg neki, mi történt. Azonnal hazaszáguldott – mondta lapunknak a színész, hozzátéve, Junior megrendülten, de csendben, otthon gyászolt, valószínűleg még fel sem fogta, mi történt.

– Tisztességesen viselte, talán még ő a legjobban a családból – tette hozzá elcsukló hangon Körtvélyessy.
A Bors felkereste Hopp Csilla hatodik kerületi otthonát, de zárt ajtók fogadták. Az udvaron, ahol egykor Dávidka sokat játszott –  gyertyát gyújtottak az együttérző szomszédok.

Összeomlott a sofőr

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a szerencsétlen balesetet okozta. A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta lapunkat, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, közölve lapunkkal, hogy nem merült ferl ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát. 

Tamást a környéken köztiszteletben álló emberként ismerik, akinek több unokája is van. Úgy tudják, a házaspár tegnap indult volna törökországi nyaralásra, de lemondta az utat. L.L. Junior tegnap délután üzent barátainak, rajongóinak.

„Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. Szulinapja előtt. Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait ne hívjanak. Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem, fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak !!!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megtartják Márki-Zay Péterék a többmilliárdos kampánypénz maradékát - videó

borsonline.hu

Tovább gyűrűzik a Kinder-botrány: rengetegen kerültek kórházba szalmonellás termékeik miatt

borsonline.hu

Összeomlottak a szülők: elhunyt 2 éves angyalarcú kislányuk

vg.hu

Az euró nem tudja megvédeni a magyar gazdaságot

ripost.hu

Nagyot változott Szabó Zsófi megjelenése a szakítás óta. Shane-nek tuti nem tetszik

vg.hu

Már negyedig vannak a tárolók

magyarnemzet.hu

Vérben úszott a világhírű zenész, miután Rúben Dias apja lefejelte

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. május 24.: a Nap és a Jupiter boldogságot és szerencsét hoz!

life.hu

Fokozd a barnulást kényeztető kakaóvajjal! (x)

borsonline.hu

Mindjárt kiesnek a bikini felsőből Vajna Tímea mellei - fotók

lakaskultura.hu

Megújult lakás pillanatok alatt, fillérekből? Lehetséges!

További cikkek

Gyász

Aggasztó, belefogyott a gyászba Mazsi, teljesen elzárkózott a külvilágtól

Tragédia

Botrány: szexmunkára akarták kényszeríteni a Sztárban sztár leszek énekesét