Celeb

Laky Zsuzsi: Felkínálkoznak a férjemnek a nők

uv

2019. szeptember 8. vasárnap 05:10

Írogatnak, súgnak-búgnak, hörögnek a telefonban Dietz Gusztinak a nők, amit felesége, Laky Zsuzsi méltatlannak tart magára nézve.

A legtöbb feleség rémálma, ha szíve választottját rendszeresen megkörnyékezik a nők. Laky Zsuzsi sincs ezzel másképp, mi több, egyenesen felháborítónak tartja, hogy nőtársai nem tiszte­lik azt, hogy Gusztival házasok és gyermekeik vannak.

– Sokszor írnak idegen nők Gusztinak, de nálunk nincs ebből probléma, mindig a kezembe nyomja a telefont, hogy intézzem el, írjak vissza, osszam ki az illetőt, vagy csináljak, amit csak szeretnék. Az egészben inkább az zavar, ha ezt meg merik lépni, az azt jelenti, engem nem tisztelnek, semmibe veszik, hogy feleség és édesanya vagyok – kezdte az egykori szépségkirálynő, aki legutóbbi, bizarr sztorijukat is megosztotta a Vasárnapi Borssal.

– A múltkor szintén írt egy nő a férjemnek, sőt hangfelvételt is küldött, amin hörgött, súgott-búgott neki mindenfélét. Visszaírtam, kíváncsiak voltunk, meddig megy el. Hát, azt kell mondjam, a nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak… – vélekedik Zsuzsi, aki úgy érzi, volt ketrecharcos bajnok férje személyében igazi álompasira tett szert. Hiszen melyik másik férj adná a neje kezébe a mobilját, és lenne ennyire nyitott könyv előtte?

Azt is elárulta, talán az lehet a fő gond, hogy férje gondolkodás nélkül mindenkit visszajelöl a közösségi oldalán, ami talán bátorsággenerátor a nők számára. Holott csak a rossz memóriája miatt tesz így.

– Gusztinak legalább hússzor kell találkoznia valakivel, hogy felismerje, és ez nem azért van, mert bunkó, hanem mert nehezen ma­-rad meg neki bár­ki, akihez nem tud él­ményt kötni. 

Emiatt gyakorlatilag mindenkit visszajelöl, nehogy véletlenül megsértse, és kiderüljön, korábban már találkoztak és beszélgettek – árulta el Zsuzsi, akire kemény hónapok várnak, ugyanis egyedül kell helytállnia a gyerekekkel, férje ugyanis gőzerővel készül Kiss Hajni Külön falka című filmjének a főszere­pére.

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

metropol.hu

Felfoghatatlan tragédia a sípályán: szörnyethalt egy 5 éves kislány

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter és a baloldal az embereket segítő árszabályozás ellen

vaol.hu

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

origo.hu

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria