Celeb

Botox bénította le Hódi Pamela arcát

uv

Létrehozva: 2019.09.10.

Mindenki teljesen ledöbbent. A való­­ságshow hétfő esti adásában jött rá Hódi Pamela, hogy teljesen elvesztette arcmimikáját.

Jól tudták a versenyzők, hogy nem hétköznapi kalandra vállalkoznak az Ázsia Expressz 2 vetélkedőn, ám bőven érte őket odakinn meglepetés. Akár az éjjeli szálláskeresés nehézségei, vagy a legacélosabbnak hitt férfin is kifogó csípős leves elfogyasztása, vagy a hétfő esti adásban látható  kihívás, amelyben a szereplôknek egy színházi előadás mozdulatait kellett begyakorolniuk. A feladatok igencsak érdekes arcjátékokat eredményeztek, amin a tévénézők felettébb jól szórakozhattak.

Ám Kandász Andi fintorgó fején és Bereczki Krisztián könnyes arcán a tüzes lé után is túltett Hódi Pamela stand upja, amikor is a feladványkor rájött: a botox miatt képtelen összeráncolni a homlokát.

– Még utazás előtt három nappal, életemben először elmentem botoxoltatni, de ál­momban nem gondoltam volna, hogy ez bármilyen problémát okozhat, és pechemre pont egy ilyen mimikás feladatot kapok majd. Bevallom őszintén, azt sem tudtam, hogy ez a kezelés ilyen kis mellékhatással jár pár napig – mondta a Bors érdeklôdésére Pamela, aki a homlokába és a szeme köré fecskendeztetett a szépítő nedűből.

Pamela javára szóljon, hogy forgó kamerák előtt sem keresett kibúvót a problémára, és egyből lerántotta a leplet a kis kellemetlenségről.

– Nem vagyok vetítős típus, bár szívem szerint azért nem vertem volna nagydobra. De nem bánom, hogy őszinte voltam, és a botoxot sem egyébként. Volt ugyanis három mély ránc a homlokomon, örülök, hogy eltűntek, és azóta a mimikai problémáim is megoldódtak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek