Celeb

Látványosan változik Baby Gabi és Homonnay Zsolt teste

K. K.

Létrehozva: 2019.08.31.

Baby Gabi 16 kilótól szabadult meg az elmúlt 4 hónapban, míg színész kollégája a háromszoros apukaszerepre készülve kissé gyarapodott. Homonnay Zsolt alkata néhány hónap alatt megváltozott.

A színészek, énekesek nem csak a tehetségükkel, de a külsejükkel is szerepelnek. Alkatuk is sokban hozzájárul az előadásukhoz, így talán még nagyobb gondot kell fordítaniuk arra, hogy néznek ki, és jobban oda kell figyelniük a súlyukra is. De a tökéletesre retusált fotók és a filter nélküli valóságban ők is csupán halandó emberek, akik ádáz harcot vívnak a kilókkal.

Baby Gabit 1996-ban a Baby Sisters énekeseként, filigrán lányként ismerte meg az ország, éppen ezért sokakat meglepett, amikor Gabi jó néhány kilót felszedett. Hízásának okára hamar fény derült, pánikbetegséggel küzdött – amiből azóta már kigyógyult –, ez okozta a súlygyarapodást. Noha Gabi boldogsága azóta határtalan, azt azonban nem tagadja, hogy igencsak megharcolt a túlsúllyal, amitől csak kőkemény diéta árán sikerült megszabadulnia.

– Tavaly novemberben derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van, ami miatt nem, vagy csak nehezen tudtam megszabadulni a pluszkilóktól. Orvosi javallatra kezdtem el egy szigorú diétát, amivel alig négy hónap alatt 16 kilót fogytam – árulja el lapunknak Baby Gabi, akinek az utóbbi időben az ételhordó a „legjobb barátja”, amiben kiporciózva szállítja a mindennapi eledelét.

– Háromóránként ennem kell, ezért még a fellépésre is műanyag dobozokkal indulok útnak, úgyhogy mostanában elég katonás életet élek, de nem bánom, hisz az eredmény önmagáért beszél – ismeri be mosolyogva az édesanya, aki már nem is szeretne tovább fogyni.

A kéretlen teher a Budapesti Operettszínház tagját, Homonnay Zsoltot is utolérte, aki úgy tűnik, hogy pocak tájékán egy kicsit kikerekedett. Ez nem is meglepő, hiszen felesége babát vár, ebben az időszakban pedig a legtöbb apuka együtt alakul a leendő anyukával.

A 48 éves színész kisfia ősszel érkezik, s vele Homonnay már háromszoros apuka lesz. Legutóbbi Facebook-fotóján jól kivehető, hogy a színész néhány kilót felszedett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek