Celeb

Labdázik a játékosokkal Kasza Tibi

Földvári Zsófi

2019. augusztus 26. hétfő 10:00

Hétfő este indul a Kapd el, ha tudsz! vetélkedő. Kasza Tibi arra kérte feleségét, hozza be lányukat a forgatásra, hagy babázhasson a szünetekben.

Ritkán szűrődik ki cserfes kacaj egy televízió-stúdió öltözőjéből, hiszen ezen a helyen felnőttek dolgoznak, egy profi stáb, akik éjt nappallá téve azon ügyködnek, hogy minél tökéletesebb legyen a készülő műsor. A rejtélyes gyerekhang ráadásul Kasza Tibi műsorvezető öltözője felől volt hallható, amire eddig sosem volt példa. 

– A felvételek szünetében Lorának megmutattam a stúdiót, imádta a fényeket, az öltözőben pedig játszottunk. Ez volt a napi feltöl­tődésem – mondta meghatottan a Borsnak az édesapa. 

Kasza Tibi új műsorában civilek játszanak, akiknek kérdésekre kell válaszolniuk. De nem elég okosnak lenniük, kell egy kis labdaérzék is, hiszen a plafonról labdák esnek le, amit el kell kapni. Tibi azt mondja, na­gyon várt már egy ilyen jellegű feladatra: 

– Valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy vagy celebeket kellett zsűriznem, vagy velük kellett játszanom – mondta a műsorvezető. – Mindig is szerettem volna civilekkel játszani, hiszem rendkívül gyorsan alakítok ki bárkivel jó kapcsolatot. Ettől lesz olyan könnyed a műsor, mint amit várnak tőlem. A műsor a vé­gére sokszor olyan volt, mintha ezeréves cimborák lennénk a já­tékosokkal. 

A kislánya születése sok mindent megváltoztatott benne: 

– A gyerek rendbe rakott fontossági kérdéseket az életemben – mesélte Tibi. – Az üzleti élet volt fókuszban az utóbbi öt év­ben, sokkal inkább mar­ke­tin­ges­ként és üzletemberként él­tem, mint művészemberként. Számot vet az ember az életével, amikor megszületik a gyereke – folytatja a zenész: – Én arra ju­tottam, hogy a zene az életem, ezért elkezdtem újra intenzíven zenét írni. Három slágert írtam, mindegyik vezette a YouTube-listát, 3–5 milliós letöltésekkel, amivel elégedett vagyok. A tévézés mellett mostantól a koncertezés is fókuszban van. 

A Kapd el, ha tudsz! ma este indul a TV2 csatornán, közvetlenül az Ázsia Expressz 2. után. 

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda