Celeb

Kiállítással emlékeztek Andy Vajnára – Özvegye a hagyatéki eljárás után Amerikába menekül

Bors

Létrehozva: 2019.08.02.

A fájó emlékek miatt elhagyja az országot.

Tortát sütöttek volna, be akartak szerezni egy különleges szivart is, és meg akarták hívni a régi jó barátokat, köztük a leghíresebb magyar kaszkadőrt, Piroch Gábort és csapatát. Így tervezte Vajna Tímea még tavaly ősszel férje, Andy Vajna születésnapi partiját.
Csütörtökön volt a jeles nap, de nem volt torta, sem kaszkadőrök, a különleges szivar is csak fotókról köszönt vissza – a születésnapi buli helyett méltóságteljes megemlékezésre gyűltek össze Andy Vajna barátai és volt kollégái.

A világhírű producer augusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját, ebből az alkalomból rendeztek kollégái filmplakát-kiállítást. A budapesti Nobu étteremben szeptemberig megtekinthető tárlat Andy Vajna filmespályafutását mutatja be, mintegy hatvan alkotásból negyvenkettő plakátja tekinthető meg. Vajna Tímea feketében, könnyeivel küszködve állta végig az ünnepélyes megnyitót, majd könnyeit nyelve beszélt a Borsnak az érzéseiről.

– A hetvenedik születésnapján azt beszéltük meg, hogy csak a kerek évfordulókon lesz buli. Most itt volt az ideje, de elkéstünk… – mesélte megtörten a Borsnak a producer özvegye.

Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet.

Tímeát egyébként sokan irigylik a rá váró örökség miatt, pedig valójában az éle­te egyelőre idegőrlő bizonytalanság.

– Nem tudom még, hogy mekkora vagyonnal rendelkezem, elképzelésem sincs. Egyébként sok, korábban emberségesnek tűnő férfi mostanában mintha nagyon megváltozott volna velem szemben, a hátrányára. Amikor szóltam nekik ezért, kinevettek – panaszolja.

– Az Andy körül dolgozó nők viszont mellém álltak, most kialakult egyfajta férfi–nő harc az életemben. Nehezen viselem. Szeretnék túllenni az egészen. A férjem halálával egy álomvilágból egyik pillanatról a másikra visszazuhantam a földre. Nagy lecke ez, de ál­lok elébe: tu­dom, hogy most nagyon sokat tanulok. Elsősorban arról, hogy kik az igaz barátok és kik nem.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek