Celeb

Kamutemetést kap Mc Hawer

K. K.

Létrehozva: 2019.08.21.

Noha nem példa nélküli, hogy halálhírét keltik egy ismert embernek, az azonban még nem fordult elő, hogy meg is szervezzenek neki egy kamutemetést, MC Hawerrel ez történt.

Forrás: Bors

Megdöbbenve osztotta meg a közösségi oldalán MC Hawer, becsületes nevén Kocka Géza, hogy augusztus 18-án délután Kazincbarcika szomszédságában, Sajókazán bestiális kegyetlenséggel meggyilkolták.

Noha többek között Korda György, Halász Judit, Erős Antónia és Tóth Gabi is átesett ezen a sokkon, miután lájkvadász oldalak halálhírüket keltették, azt már nem kellett megélniük, hogy a temetésüket is megszervezzék. MC Hawer a Facebook-oldalán osztotta meg a kamuhírt, miszerint életét vesztette egy háromezer fős kisközségben.

– Elképeszt, hogy milyen be­teg emberek vannak… Azt mondják, akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni... Hát így legyen… –  tette hozzá az énekes, akit a rémhír szerint Sajókazán találtak holtan.

A kacsa többeket is megrázott, köztük a Barátok közt rosszfiúját, Berényi Miklóst. Őt a „tréfacsinálók” valós személyként kezelik, így mi sem természetesebb, mint hogy részt vegyen a mulatós sztár kamutemetésén.

– Rendkívül szomorú hírre ébredtünk ma, nyugodjon békében az ország zenei egyénisége, MC Hawer, rendkívül sokat köszönhetünk neki – olvasható a szintén álbejegyzésben, amiből az is kiderül, hogy augusztus 24-én, reggel 9 óra 30 perckor lesz MC Hawer búcsúztatója a nem létező tápiószentszőlősi templomban.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek