Celeb

Csepregi Éva: Rossz választás volt ­­a legutóbbi párom

uv

Létrehozva: 2019.08.22.

Hosszú évekig élt kapcsolatban, majd tizenöt év után szakított párjával az énekesnő. Csepregi Éva ezután jött rá, hogy a fiának igaza volt: rossz választás volt az exe.

Három éve már, hogy szakított a Neoton énekesnője, Csepregi Éva, aki tizenöt év együttélés után vált külön szerelmétől, Attilától. Tahitótfalui közös házukat is eladták, mert túl sok em­lék volt, ami oda kötötte őket. Az énekesnő onnan egyenesen fia szomszédságába költözött, aki abszolút támogatta édesanyját a szakításban.

– Dávid teljes mellszélességgel kiállt mellettem, és hatalmas segítség volt nekem ebben a lelki válságban. Nem sokkal később sajnos ő is szakított, úgyhogy együtt utaztunk, felejtettünk, új élményeket gyűjtöttünk, és új életet kezdtünk – emlékezett vissza Csepregi, aki elárulta, mindig nagy szívfájdalma volt, hogy egykori párja és fia nem volt jóban.

– Dávid és Attila, a volt párom, nem igazán jöttek ki. Ez az elején, míg Dávid kicsi volt, nem ütközött ki, csak akkor derült ki, amikor a fiam már nagyobb lett. De mindig ügyeltem rá, Dávid ne érezze soha úgy, hogy valamifajta vesztese ennek a dolognak, vagy hogy két tűz közé került volna – me­sélte a Borsnak az énekesnő, aki szerint vannak emberek, akik jól választanak, vannak, akik rosszul.

– Részemről nem volt egy jó választás a legutóbbi kapcsolatom, mára pedig már nagyon is értem Dávidot, és azt, hogy miért nem alakult ki jó viszony köztük – tette hozzá Éva, aki részletekbe azonban nem kívánt bocsátkozni, a múltat lezárta. Hatvanöt évesen csakis előretekint, és bár három éve nincs párja, egyáltalán nem mondott le arról, hogy ismét rátalál a szerelem. Mint mindenki, ő is szeretné, ha lenne mellette valaki, akivel úgy érzi, végre igazán összetartoznak, de azt is tudja, az előadó-művészi pálya és a pörgős életvitel nehezebbé teszi a pártalálást.

– A szakítás óta nincs senkim, de nem is keresgélek, az életre bízom, találok-e hozzám valót. Rábízom a sorsra. De úgy látszik, nincs érzékem a párválasztáshoz.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek