Celeb

Zsurzs Kati: A halált nem viszem haza

Fái

2019. július 2. kedd 05:40

<p>A színésznő Novák Laci karjaiban hal meg a Barátok közt sorozatban. Úgy véli, nem szabad túlságosan „belemászni” egy ilyen tragédiába, mert belebolondulna.</p>

Az RTL Klub Reggelijében vendégeskedett Zsurzs Kati, ahol levetítették neki azt a jelenetet, amikor a fia mellett meghal Ja­pánban. Úgy tűnt, mintha könny szökött volna a szemébe.

– Féltem tőle, hogy lesz megoldva, mert a halált ábrázolni kétesélyes dolog. De ez szép volt, ahogy elaludt, nem volt teátrális kórházi jelenet. Eljutott Japánba, amiről álmodott, és ez egy kicsit megbolondította a történetet. Jó volt, arra is vigyáztak, hogy a végén legyen, utána már csak egy napom volt a stúdióban. Nem lehet mindent kronológiában felvenni, az egyik jelenet külső, a másik stúdió. Előbb meghaltam, mint meghaltam – neveti el magát Kati. 

– Nagyon szép volt a helyszín, a tankert, ami Budapesten, a Práter utca végén található. Jó volt játszani, minden fé­lelmem elmúlt. Óvatosan bánik az ember egy ilyen jelenettel, hogy egyszerű legyen, de igaz. Ahogy összehozták a születéssel, az szimbolikusan szép volt.

A színésznő azt viszont nem ismeri el, hogy könnyes lett a szeme, amikor visszanézte a jelenetet.

– Jól hangzik, de igazából nem szabad belegondolni. Folyamatosan játszom halálokat színházban, igyekszik az ember hihetően, de a klasszikus mondás igaz, hogy ne én sírjak, hanem a néző. Inkább ér­dekelt, hogy ho­gyan kéz ki a jelenet, a hely, ahol ültünk. So­sem néztük vissza, most láttam először. Ha kapcsolatba kerülünk ilyen jenetekkel, amikor a színpadon meghal anyja, apja, férje, gyereke vagy ön­maga, akkor nagyon kell vigyázni. Nem szabad annyira belemászni, hogy eszembe jusson a saját anyám, gyerekem, bárkim. Nem szabad! Belebolondulnánk az ilyen traumákba. Persze átélem a helyzetet, azt képzelem el, hogy mi­lyen az a nő, az a fi­gura, amit játszom. Hazavinni már nem szabad.

Nem mehetünk el amellett sem, hogy már forgatják A mi kis falunk negyedik évadát. A heti so­rozatban Piroska karakterében tér vissza.

– Isteni! Imádom, ha ilyen típusokat, kicsit egyszerűbb lelket játszhatok. Szeretem az ilyen figurákat. Piroska jó fej, a falu fontos figurája. Nagy a hangja, és mindig történik vele valami. Ez most is így lesz. A héten már megyek forgatni, előbb nem tudtam, mert az eső elmosta, csak most fogom kezdeni.

Kati tudja, mi a népszerűség, hi­szen az Abigél miatt negyven év után is megismerik. De az a szeretet, ami most zúdult rá, meglepte.

– Semmihez nem fog­ható népszerűséget hoz ez, és a Barátok közt is – meséli. 

– Mi­után feltűntem Laci anyjaként a Barátok köztben, bementem kávéért valahová, ahol a felszolgálónő majdnem eldobta a kávét! Itt a Laci anyja! Édes volt. 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

zaol.hu

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol Instagramon

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Videó: nemek közti MMA-meccset rendeztek, kitört a káosz

origo.hu

Pizzaautomatát adtak át Spanyolországban - képek

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

origo.hu

75 éves lett Kitano Takesi - képgaléria