Celeb

Vajna Tímea: Nyugtatóval ütöm ki magam

K. Sz.

2019. július 29. hétfő 05:10

Andy Vajna halála után először szólal meg fiatal özvegye, aki mentálisan és anyagilag is nehéz helyzetbe került.

Forrás: Bánkúti Sándor

Sokaknak egy élet is kevés, hogy feldolgozzák elvesztett szerettük halálát. A kedvesük után keletkezett űr, a csendes és üres ház, az emlékek szinte minden percben kínozzák a gyászolót. Kilenc év együttélés és közel hatévnyi házasság után, idén január 20-án egyik pillanatról a másikra vett száznyolcvan fokos fordulatot Vajna Tímea sokak által irigyelt élete, amikor férje, Andy Vajna tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Az özvegy eddig tudatosan nem adott egyetlen sajtóterméknek sem interjút, hivatalos eseményeken is ritkán jelent meg, legutoljára április végén, a Ma­gyar Filmhét 2019 díjátadó gáláján, ahol szemmel láthatóan igen megviseltnek tűnt.

Timi azonban most megtörte a csendet: Gönczi Gábor megkeresésére igent mondott, és beengedte a Té­nyek stábját az otthonába, ahol exkluzív interjút forgattak arról, hogyan is él most. A beszélgetést hatalmas várakozás elôzi meg, az eddig napvilágot látott előzetes szerint a fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel mesélt a mostani élethelyzetéről.

– Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé – hangzott el a sokkoló kijelentés a ma esti Tények első adásának beharangozójában. A Borshoz a megrendítő interjúból további exkluzív részletek jutottak, melyekből kiderül, hogy a korábban a férje által minden jóval kényeztetett Timi anyagi helyzete alaposan megváltozott.

– Itt volt a zongora, rajta a képek a fiáról, a barátokról… csak anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok, el kellett adni – mondta sírva, majd hozzátette: és muszáj valahogy lezárjam a múltat, és aminek mennie kell, menjen.

Az egykor mosolygó lány a teljes felvétel alatt könnyeivel küszködött, és mint kiderült, meggyötört lelkiállapota legyengítette a szervezetét is.

– Hazajövök és nincs itt, mert felmenni aludni borzasztó rossz, beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam – vallotta be őszintén Vajna Tímea az interjúban.

A megrázó beszélgetést a Té­nyek műsorvezetője, Gönczi Gábor készítette, aki több mint két évtizedes profi műsorvezetői és riporteri karrierrel a háta mö­gött nem szégyellte bevallani, hogy a beszélgetés alatt ő is az érzelmeivel küzdött.

– Riporterként mindig is igyekeztem együtt érezni a riport­alanyaimmal, itt ez fokozottan igaz volt, elképesztően őszinte beszélgetés volt. Sokan támadták és támadják is Timit, ezek az emberek azt felejtik el, hogy ő egy gyászoló nő, aki egy férjet, egy társat, egy barátot veszített el. Timi többször is könnyekben tört ki. Lelkileg még mindig nagyon megrendítő számára Andyről beszélni, legalább három csomag zsebkendőt használt el az interjú alatt. Soha nem kérte, hogy álljunk le, nem akarta megjátszani magát, minden érzelme őszinte lesz a képernyőn – mondta Gönczi Gábor, aki úgy látja, hosszú ideig tarthat még, hogy Timi fel tudja dolgozni a történteket.

– Hónapokig, de akár évekig is eltarthat, mire rendbe jön lelkileg. Továbbá azt is gondolom, hogy amíg a közös otthonukban él, addig nem lesz könnyű lezárni a múltat és új életet kezdenie – tette hozzá Gönczi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15144402_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan orosz üzenet Amerikának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8851_resized.jpg?avcount=1664148306
origo.hu

37 ember robbant fel Márkushegyen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15144036_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lehúzta a bugyiját a nagymellű szexistennő, megmutatta, mi van a lábai között – 18+ fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15146544_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Életfogytiglanra ítélték a gyerekszínészt, megölte az édesanyját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15144759_auto_resized.png
hirtv.hu

Zelenszkij: Nem tudom, mi történt Izraellel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8847_resized.jpg?avcount=1664148306
origo.hu

Melltartó nélkül, merész fotókon Money or Love Szandi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15145689_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a bennfentes: összetört szívvel halt meg II. Erzsébet királynő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147088_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hatalmas pánik! Aggódó férj riasztotta a rendőröket Heves megyében, eltűnt a felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15146620_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jelentették be a tudósok: hátborzongató leletre bukkantak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15144207_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Riasztást adtak ki, az ország felét letarolja a vihar

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/Lec1zoeV7eJU5aSUgT2lIIv8C_NMsUrQ9P7kg1uUX-M/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYWVhYzQ2NGY5MjRiYTg5MjY1OTMyMGQ4N2M0Mzk0.jpg
Hagyaték

Sosem kaphatja meg apja titkos kazettáit Komár László lánya?

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/qCp0bEokVqM_5YPmRW51I5RX8T8gF1vJyFBQvEUZDf0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkODE3Yzg2NGY0OTQ3YTNiZTZlNjgxMjJiYmMyODg5.jpg
TITOK

Elképesztő titok a színészkirály életéből: Máriaként anyakönyvezték Latinovits Zoltánt