Celeb

Vajna Tímea: Nyugtatóval ütöm ki magam

K. Sz.

2019. július 29. hétfő 05:10

Andy Vajna halála után először szólal meg fiatal özvegye, aki mentálisan és anyagilag is nehéz helyzetbe került.

Forrás: Bánkúti Sándor

Sokaknak egy élet is kevés, hogy feldolgozzák elvesztett szerettük halálát. A kedvesük után keletkezett űr, a csendes és üres ház, az emlékek szinte minden percben kínozzák a gyászolót. Kilenc év együttélés és közel hatévnyi házasság után, idén január 20-án egyik pillanatról a másikra vett száznyolcvan fokos fordulatot Vajna Tímea sokak által irigyelt élete, amikor férje, Andy Vajna tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Az özvegy eddig tudatosan nem adott egyetlen sajtóterméknek sem interjút, hivatalos eseményeken is ritkán jelent meg, legutoljára április végén, a Ma­gyar Filmhét 2019 díjátadó gáláján, ahol szemmel láthatóan igen megviseltnek tűnt.

Timi azonban most megtörte a csendet: Gönczi Gábor megkeresésére igent mondott, és beengedte a Té­nyek stábját az otthonába, ahol exkluzív interjút forgattak arról, hogyan is él most. A beszélgetést hatalmas várakozás elôzi meg, az eddig napvilágot látott előzetes szerint a fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel mesélt a mostani élethelyzetéről.

– Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé – hangzott el a sokkoló kijelentés a ma esti Tények első adásának beharangozójában. A Borshoz a megrendítő interjúból további exkluzív részletek jutottak, melyekből kiderül, hogy a korábban a férje által minden jóval kényeztetett Timi anyagi helyzete alaposan megváltozott.

– Itt volt a zongora, rajta a képek a fiáról, a barátokról… csak anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok, el kellett adni – mondta sírva, majd hozzátette: és muszáj valahogy lezárjam a múltat, és aminek mennie kell, menjen.

Az egykor mosolygó lány a teljes felvétel alatt könnyeivel küszködött, és mint kiderült, meggyötört lelkiállapota legyengítette a szervezetét is.

– Hazajövök és nincs itt, mert felmenni aludni borzasztó rossz, beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam – vallotta be őszintén Vajna Tímea az interjúban.

A megrázó beszélgetést a Té­nyek műsorvezetője, Gönczi Gábor készítette, aki több mint két évtizedes profi műsorvezetői és riporteri karrierrel a háta mö­gött nem szégyellte bevallani, hogy a beszélgetés alatt ő is az érzelmeivel küzdött.

– Riporterként mindig is igyekeztem együtt érezni a riport­alanyaimmal, itt ez fokozottan igaz volt, elképesztően őszinte beszélgetés volt. Sokan támadták és támadják is Timit, ezek az emberek azt felejtik el, hogy ő egy gyászoló nő, aki egy férjet, egy társat, egy barátot veszített el. Timi többször is könnyekben tört ki. Lelkileg még mindig nagyon megrendítő számára Andyről beszélni, legalább három csomag zsebkendőt használt el az interjú alatt. Soha nem kérte, hogy álljunk le, nem akarta megjátszani magát, minden érzelme őszinte lesz a képernyőn – mondta Gönczi Gábor, aki úgy látja, hosszú ideig tarthat még, hogy Timi fel tudja dolgozni a történteket.

– Hónapokig, de akár évekig is eltarthat, mire rendbe jön lelkileg. Továbbá azt is gondolom, hogy amíg a közös otthonukban él, addig nem lesz könnyű lezárni a múltat és új életet kezdenie – tette hozzá Gönczi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha bántják, mert fideszes, akkor azt mondja: csakazértis!

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

life.hu

Hatalmas kamut leplezett le Horváth Éva

magyarnemzet.hu

Dél-Koreában is belelendült a magyar bajnokság gólkirálya

ripost.hu

Széttárt combok, teljesen meztelenül jógázik a kertben a ringó mellű kebelcsoda

mandiner.hu

Nem akarnak hazatérni az ukrán katonák, inkább leteszik a fegyvert az oroszok előtt

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

borsonline.hu

Riasztást adtak ki, mindjárt lecsap a jégeső ezeken a területeken

borsonline.hu

Csak egy parányi tanga feszült a popsijában: félmeztelenül kapták le a napon sütkérező üzletasszonyt

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Bikiniben mutatta meg vadító testét Opitz Barbi – fotó

További cikkek

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul

Emlékek

Szívszaggató emlékek: Kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapjáról Koós Réka