Celeb

Repülője miatt késett a Sound sztárja

F. Zs.

Létrehozva: 2019.07.04.

Forrás: AFP

Kizárólag a szervezők profizmusán múlt, hogy nem lett komolyabb galiba abból, hogy a Balaton Sound első világsztárja, a kolumbiai származású J Balvin másfél órás késéssel lépett színpadra a fesztivál legelső napján. A latin pop egyik meghatározó alakjára tízezernél is több rajongó várt a nagyszínpad előtt, de a sztár csak nem akart megérkezni.

A Bors helyszínen tartózkodó tudósítója megtudta, hogy a nagy nevű zenész a görögországi Míkonosz szigetén lépett fel a balatoni szereplését megelőzően, innen azonban tisztázatlan okokból órákig nem kapott a magángépe felszállási engedélyt. Pletykák szerint a Balaton Sound szervezőinek nem ez volt az egyetlen problémája, ugyanis mire az égbe emelkedett a kisgép, elvileg nem volt hol leszállnia Magyarországon, mert a fesztiválhoz legközelebbi reptér, Sármellék, délután hatkor bezárt.

A profi szervezésnek és a Soundot üzemeltető csapatnak végül sikerült véghez vinnie a bravúrt, a reptér fogadta a sztár gépét, akit onnan kocsival szállítottak a rá egyre türelmetlenebbül várakozó közönsége elé. J Balvin végül a nyolcórás kezdés helyett 21.30-kor lépett színpadra, és bár kevés ideje maradt – Tiesto volt a fő fellépő a nagyszínpadon utána – mégis elképesztő hangulatot varázsolt a Balaton partjára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek