Celeb

Órák alatt szereződtedtek világsztárt a szervezők

F. Zs.

Létrehozva: 2019.07.07.

Két világsztár szinte egyszerre mondta le a fellépését a Balaton Soundon, de ez sem akadályozta a bulizásban az embertömeget. Még nincsenek pontos adatok, de előre borítékolható, hogy rekordot dönt a partra kilátogató fesztiválozók száma.

Bár a szombati sztár, Sean Paul betegség miatt lemondta a nagyszínpados fellépését, a Balaton parti fesztivál negyedik napja így is bivalyerősre sikerült. A világsztár helyett beugró Ryan Marciano illetve az őt követő Armin Van Buuren hatalmas bulit csinált, egyszerre húszezer ember ugrált az elektronikus zenére a színpad előtt, ami elképesztő látványt nyújtott. Szokatlan módon a vasárnapi sztár, Dj SNAKE is lemondta a vasárnapi fellépését, (ritka a fesztiválok életében, hogy egymás után több sztárelőadó bedobja a törülközőt), de mivel a Balaton Sound Európa egyik megkerülhetetlen kulturális eseménye, a szervezőknek órák alatt sikerült másik világhírű dj-t, Alessót szerződtetniük a fesztivál utolsó napjára. 

A hétvége érdekes módon nem csalt ki több celebet a zamárdi strandra, - az is igaz, hogy Majka adott élő koncertet Siófokon, és ott állítólag megfordult több híresség is - de így találkozhattunk Kulcsár Edinával és a férjével, Csutival, Liu Shaolin Sándorral, tiszteletét tette Tücsi és Gelencsér Tímea modell, szépségkirálynő is. 

A szombat teltházzal dübörgött, a becslések szerint idén megdönti a tavaly felállított csúcsot a látogatók száma. Akkor 165 ezer ember bulizta végig az ötnapos eseményt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek