Celeb

Hat férfival tér vissza Liptai Claudia

kbv

2019. július 6. szombat 15:00

Elsőként tudtuk meg: a népszerű tévést hamarosan újra láthatjuk!

Több mint fél éve, hogy Liptai Claudiát nem láthatjuk a képernyőn. Azóta sokan találgatták, mikor és milyen műsorral térhet vissza – leginkább a nézők hiányolták. A Vasárnapi Bors elsőként tudta meg, már nem kell sokat várni, Clau hamarosan visszatérhet! A TV2-es szerződésének versenytilalmi része is lejárt mostanra, így szabad az út előtte, hogy más csatornánál is feladatot vállaljon. Egy egészen egyedi, új formátumú talkshow-t kapott, amiben hat férfit kell majd kordában tartania, moderálnia és kikérdeznie a legféltetettebb titkaikról. Igazi nagyágyúkat kapott maga mellé: információink szerint Nagy Ervin, Hajós András és Czutor Zoltán, Szabó-Kimmel Tamás már biztosan szerepel majd a műsorában, de Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is feltűnhet vendégként.

– A műsor címe Férfiszemmel lesz, amit teljesen Claura szabtak. Dönthet a témákról és az adásmenetbe is beleszólhat. Bármiről kérdezheti a hat férfivendéget, előkerülhetnek pikáns, de komolyabb témák is – mondta informátorunk, hozzátéve: Clau ezúttal szeretne nemcsak műsorvezetőként részt venni egy saját műsorban, hanem olyan produkciót kialakítani, ami teljesen az ő világát tükrözi. Claudia, mint annak akkor hangot is adott, közel 20 év után azért döntött a távozás mellett, mert arra vágyott, hogy maga oszthassa be az idejét, és minél többet tölthessen a gyerekeivel, ez a vágya is teljesül.

Mivel Clau éppen most is nyaral, men­edzserét és műsorának producerét, Kende-Hofherr Krisztát kérdeztük ki a műsor részleteiről, aki nem tagadta, nagyon is előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások.

– Tavaly egy speciális nőnapi NőComment! színpadi show alkalmával már kipróbáltuk, hogy hogyan működne, ha Claudia lenne egy olyan talkshow házi­gazdája, ahol a vendégek csak férfiak. Az az előadás minden elvárásunkat felülmúlta, és már akkor elhatároztam, hogy ezt megcsináljuk önálló show-ként. Időközben a NőComment! tévéműsor is lett, és annyira sikeres, hogy már a 2. évad megy a Spektrum Home-on, így természetes, hogy ezzel az ötlettel is őket kerestem meg, jelenleg is zajlanak a tárgyalások. Ezzel együtt a műsor mindenképpen bemutatkozik, hiszen szeptember 10-én a MOM Kultban debütálunk. Nem volt kérdés számomra, hogy Liptai Claudiának kell egy saját műsor! A népszerűsége töretlen, bárkit képes megnyitni, hu­mo­ros, gyorsan kapcsol, és egyébként száz férfival is bármikor elbánna, nem fogják elnyomni a pasik – mondta a me­nedzser, akinél arra is rákérdeztünk, hogy az eredeti gondolatukhoz híven lesz-e még máshol is látható Claudia?

– Tekintettel arra, hogy már egy csatornához sem köthető konkrétan, lehetősége van arra, hogy minden ajánlatot meghallgasson, érkezzen az bármelyik csatornától is. Ma már a feladatok és a projektek a fontosak, és az, hogy mindezt hogyan tudja beilleszteni a családi életébe, nem pedig az, hogy melyik csatornától ér­kezik a megkeresés, de folytatunk tár­gya­lásokat a Spektrum Home mellett más tv-csatornával is, igen. A részletek­ről nagyon korai volna még bármit is mon­dani – magyarázta Kende-Hofherr. 

Nem lesz konkurenciája a NőComment!-nek

Ha a Férfiszemmel a Spektrum Home csatornára költözik ősztől, azt is gondolhatnánk, hogy Ábel Anita műsora, a Nő­Com­ment! konkurenciát kap. A két műsor producere, Kende-Hofherr szerint azonban erről szó sincs.

– A két műsor egymástól teljesen független, és ha sikerül, és egy csatornán lesznek, nyilván nem egy időben fognak menni, így nem is tudják egymás elől elvenni a né­ző­­ket, erősíteni egymást annál inkább. Bátran állítom, hogy hazánk két legjobb műsorvezetőnője Anita és Claudia. Egyértelmű, ha azt szeretném, hogy mindkettőnek legyen saját „játszótere” a nézők legnagyobb örömére. Így még több lehetőséget tudok biztosítani a TMC-hez köthető művészeknek, a NőComment! Band önállósult koncertjeiről már nem is beszélve.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811521_auto_resized.jpg
origo.hu

Rémisztő felfedezés: ezt örököltük a neandervölgyi őseinktől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13133_resized.jpg?avcount=1679879110
origo.hu

Dekoltázsban Lékai-Kiss Ramóna megelőzte Tóth Andit - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15812632_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édesanyja és nagymamája kísérte el Tóth Andit a Sztárban sztárba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811170_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Marco Rossi elnézést kért és azt is megmondta, mihez nincs jogunk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15812005_auto_resized.jpg
life.hu

Tóth Gabi kislánya kórházba került: "Ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810475_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Egymást verték a románok a lelátón válogatottjuk Eb-selejtezőjén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13134_resized.jpg?avcount=1679879110
origo.hu

Az egész napot feszülős bikinijében tölti Dua Lipa - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811583_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Aranyat érő lakberendezési ötletek kislakáshoz: Helyspórolás, térnövelés mesterfokon!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810562_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédia fulladt a szülinapi ünnepség Nyúlon: Pici fiút hagyott hátra a fiatal édesapa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811853_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811883_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a McDonald's dolgozója, óriási a felháborodás

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/6-dIvr0b8p-Mz09OgB0S-oonAS0fksWGz8oiCumdhBY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I1ODhjY2JhM2E5MDQzZDE4ZTdlODMyZDk2YzFjODU3.jpg
Szerelem

Fiatalabb férfibe szerelmes Széphalmi Juliska, őszintén beszélt a korkülönbségről

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/ywJJbKkYUB9mH6R3BK0RxHdzRSV-PCE4ixK972yHBXs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg0YzUwYTg2NmVhYjQwOWE5ZDNhNmU2MWIxMDI1NzM3.jpg
Vége

Választottak a TV2 nézői: ő a Sztárban sztár kiesője