Celeb

Áll az alku - Gundel képtelen megunni az alkudozást

Bors

2019. július 2. kedd 14:30

<p>Rengeteg humor, izgalmas döntések, érzelmek, számtalan mosolyogtató és megrázó történet. Július közepétől újabb évaddal tér vissza a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku. </p>

Forrás: TV2

A rejtélyes Igazgató Úr már készül ajánlataival, Gundel Takács Gábor, a népszerű game-show házigazdája pedig módosult játékszabállyal várja a nézőket. Ebben az évadban is lesznek tematikus adások – például amikor a westernfilmek világát      idéző ruhákban vagy a 90-es évek diszkó stílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok. 

– Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni, különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg – magyarázza Gundel Takács. – Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról – teszi hozzá a műsorvezető.

Az új évadban is fontos szereplője lesz az adásoknak egy szerencsehozó kismalac, Csipesz Ödön. A játékos az első öt táska nyitása során bármikor bemondhatja, hogy él a „malactippel”, vagyis megpróbálja eltalálni, hol rejtőzik Csipesz Ödön. Ha jól tippel, ötszázezer forintos garantált nyereménnyel gazdagodik. A szerencsemalac szerepe itt azonban nem ér véget: ha az első öt nyitáskor a „malactipp” nem sikerül, a játékos újabb kísérletet tehet a következő három esetben, és egyszer megint bemondhatja a tippet. Igaz, ha ebben a körben sikerrel jár, a garantált bónusz feleződik. 

Az extra, 23-as táska szabálya is módosult – a felező, duplázó, és plusz egymillió forintos lehetőségek mellé bekerült a „hiába” feliratú tábla. Vagyis az eredményt nem módosító opció, melynek kinyitása esetén a játékosé marad a megnyert összeg. Ez a lehetőség sokkal bátrabbá tette a játékosokat, amikor arról döntöttek, hogy kinyissák-e a kockázatosnak számító „ráadástáskát”. 

A legmagasabb értékű táska ötvenmillió forintot ér, így, ha valaki igazán vakmerő és szerencsés, akár százmillió forintot is nyerhet. 

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

origo.hu

Nem tűnik fenevadnak a GeForce GT 1010

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó