Celeb

Bódi Sylvi: Volt egyéjszakás kalandom

uv, K. K.

2019. június 17. hétfő 09:00

<p>Háborúkat nyerő alfa hímet keres magának Bódi Sylvi, aki pontosan tudja, hogy egyszer, valahol, valamikor úgyis találkozik élete szerelmével. Addig azonban éli a felhőtlen, szinglik életét, amibe egy-egy egyéjszakás kaland is belefér.</p>

Évek óta járja a világot a 38 éves egykori playmate, aki az istenek szigetén sem talált rá még a nagy ő-re. Ami késik, azonban nem múlik: Bódi Sylvi töretlenül hisz a szerelemben, amiről a Szerelemcsütörtök című műsorban beszélt. 

– Vannak hódolóim, és szokták is mondani, hogy biztos mindenki bókol nekem, hogy szép a lábam, hajam, szemem, fülem, stb., de egyrészről nem mindegy, hogy ki mondja, meg szerintem bókból nem lehet eléggé tele a padlás. Úgyhogy uraim, ne fogjátok vissza magatokat, örülök neki, ha megdicsértek – mondta Bódi Sylvi, akiért bár kapkodnak a férfiak, mégis akadnak olyanok, akik félnek tőle.

– Szerintem ez a szép nők átka, mert a férfiak félnek a kudarctól, a visszautasítástól. De kérdem én: hol vannak azok, akik háborúba mentek, és csatákat nyertek? Az alfa hímek. Mert ők kellenek nekünk – jelentette ki magabiztosan Sylvi, aki már jó ideje a szinglik táborát erősíti, ám kicsit sincs elkeseredve, hisz szerinte a lovagja, így vagy úgy, de meg van írva élete nagy könyvében. Addig pedig, olykor-olykor egyéjszakás kalandokkal szórakoztatja magát. 

– Egyszer, valahol, valahogyan úgyis keresztezzük egymás útját. De hozzáteszem, nem vagyok könnyű préda, én klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani. Jó, nem mondom, hogy nem volt még soha egyéjszakás kalandom, mert az istenek szigetén, ahol jött a hullám, és a naplementében ugrott a delfin, akkor jött a szerelem is, aztán másnap balra el, úgyhogy nem áltatom magam. De azt gondolom, hogy egy nő fejére akkor kerül fel a korona, amikor édesanyává válik, és nagyon remélem, hogy egyszer majd nekem is megadatik ez a csoda. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Agydaganata miatt bénulás fenyegette a legendás magyar tévébemondót

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét

mandiner.hu

Orosz katonák maradványaira bukkantak az ukránok a metróban

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei