Celeb

Unokája nem hiszi el, hogy Pécsi Ildikó kirakja a házából

F. Zs.

Létrehozva: 2019.04.03.

<p>E hónap végén kopogtat a végrehajtó Pártos Csilla fiánál, akit a bíróság kötelezett arra, hogy kiköltözzön a nagyanyja házából. Csabának viszont esze ágában sincs pakolni. </p>

Alig négy hete van arra Pártos Csilla fiának, hogy felszámolja az eddigi életét, hiszen jogerős bírósági ítélet kötelezi erre. A 21 éves fiú azonban nem tűnik túlságosan izgatottnak, az emlékeit nem pakolja dobozokba, ugyanúgy telnek a hétköznapjai a budai házban, ahogy gyermekkora óta. 

Mint ismert, Pécsi Ildikó és a volt menye hosszú évek óta pereskedik egymással. Miután Pártos Csilla elvált a Kossuth-díjas művésznő fiától, elindult a vagyon­elosztási procedúra, és mivel a színésznő fia, Szűcs Csaba az édesanyjára íratott minden ingatlant, Csillának, Ildikóval kellett szembeszállnia a bíróságon.

Az ügy végére tavaly februárban került pont, akkor határozott arról a bíróság, hogy a budai házból – amelyben Pártos Csilla és annak fia lakott évtizedeken át – ki kell költöznie a fiataloknak, hiszen az Pécsi Ildikó tulajdona. 

Pártos ki is költözött, Csaba azonban ott maradt. Ő Pécsi Ildikó unokája, és úgy gondolja, hogy a nagyanyja nem képes utcára tenni. 

– Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók – mondja a Borsnak a család neve elhallgatását kérő ismerőse. – Csaba nem gondol a hóvégi időpontra, éli tovább az életét, eddig egy kanalat sem tett arrébb annak érdekében, hogy ha menni kell, gyorsabb legyen a távozás. Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona. Akármi is történt a szülei között, hisz benne, hogy a felnőttek háborújának nem ő lesz az áldozata. 

A Bors megkereste Pécsi Ildikót is, aki nem kívánt megszólalni az ügyben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek