Celeb

Liptai Claudiát másfél óráig sminkelik

Bors

2019. április 18. csütörtök 05:00

A szeplőit bátran vállalja a műsorvezető, de azt azért ő is szereti, ha fiatalabbnak tűnik a képernyőn, ezért türelmesen kivárja, hogy másfél óráig pepecseljenek rajta.

Forrás: TV2

Liptai Claudia arcához négy éve már csak egyetlen ember, Véger Fibi nyúlhat, aki sminkesként még az esküvőjére is elkísérte, a kamerák előtt pedig állandó társa. A sminkmester lapunknak elárulta azokat a trükköket és praktikákat, amikkel alkalomról alkalomra dívát varázsol Clauból.

– Claudiának tökéletesen arányos az arca, nagyon szeretem az ilyen formát, jól sminkelhető, és sokféle smink jól áll neki – magyarázta a Borsnak Fibi.

– Legtöbbször ő határozza meg, hogy egy-egy alkalomkor mit szeretne magán látni, de teljesen megbízik a javaslatomban is. Elsősorban mindig a ruhát kell figyelembe vennünk, amiben adott este lesz, ehhez készül a smink és a haj is – magyarázta a szakértő, aki imádja Clau természetes, szeplős arcát.

– A szeplő nem szégyenfolt, hanem még divatos is, semmiképp nem szabad elfedni! Egyébként már évek óta nem használok vakolatszerű alapozókat senkin, Claudián sem, így neki is mindig látható marad egy-két szépségpötty. Ezeket egyébként Clau is szereti magán, még a száján is van, és érdemes is őket nem elfedni vastag sminkkel, ugyanis jó tíz évvel fiatalabbnak látszik tőlük az arc.

– Claudia szemét is gyakran hangsúlyozzuk, kifejezetten szereti, ha na­gyobbnak látszanak a szemei, ahogy azt is, hogy ha a mai divatnak megfelelően kicsit szélesebbre satírozom a szemöldökét. Az árnyékolással is szoktunk játszani, amitől vékonyabbnak, csontosabbnak tűnhet az arc – mondta Fibi, aki azt is elárulta, Clau arcán nemcsak szeplők, hanem egy kis pirosság is van, ezt viszont rendre eltüntetik. Mindez egyébként alkalmanként egy-másfél órába telik, ennyi idő, amíg elkészül Clau tökéletes sminkje.

– Nagyon szeretem, ahogy Fibi sminkel, ő ugyanis nem egy babát lát, hanem a teljes arcomat. Mindig a legjobbat szeretné kihozni belőlem. Egyébként ami a szerencsétlensége, az a szerencséje is az arcomnak, ez a kerek forma, mert emiatt kevésbé ráncosodom, és talán sokféleképpen sminkelhető – mondta a Borsnak Clau, hozzátéve: épp emiatt a kerekdedség miatt van szükség olykor a kontúrozásra. Ahogy egyébként sminkese, a műsorvezető is a szemét kedveli a legjobban az arcán.

– A szem a lélek tükre, sokféleképpen, színesen, jól lehet hangsúlyozni, ezzel vagyok a legelégedettebb az arcomon.

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

Ez is érdekelhet

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

life.hu

Gyász: tragikusan fiatalon hunyt el a magyar színművész, rendező

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

origo.hu

Ezt javasolja a NAV az adóelőleg-nyilatkozatok kapcsán

life.hu

Árverezik Erdélyi Mónika házát: ezért került hatósági eljárás alá

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

origo.hu

Látványos galéria a Petőfi Zenei Díj átadójáról