Celeb

Idősebb nő zaklatta üzeneteivel Nagy Sanyit

K. Sz.

Létrehozva: 2019.04.28.

Forrás: Csányi Kriszta

Egy-egy emlékezetes alakítás után sok néző azonosítja a színészt a szerepével. Nincs ez másképp Nagy Sándor esetében sem, aki most tényleg testhez álló figurát, a Madách Színház nagy sikerű Liliomfi című musicaljének címszerepét kapta. 

– Nagyon izgalmas számomra, ahogy Szente Vajk a színpadra ál­modta a darabot. Liliomfi igazi átváltozóművész, erre épül a szerelmi szála a történetnek. A va­lóságban is ismerem ezt az érzést, hi­szen sok ra­jongó teljesen mást gondolt rólam, mint amilyen valójában va­gyok – mesélte a legendásan nyugodt életet élő színész, akiről nem hallani botrányos történeteket. Ám kiderült, a zaklatást így sem kerülheti el. 

– Alapvetően kedves sorokat kapok a köve­tőimtől, de volt már példa túlzott rajongásból adódó zavaró bejegyzésre is. Korábban egy idősebb hölgy erőszakosan üldözött a szerelmével egy közösségi oldalon, kellemetlen üzeneteket és képeket küldözgetett. Igyekeztem az elején toleránsan kezelni, finoman jelezni neki, hogy ez így nincs rendjén, ám csak nem hagyta abba a zaklatást, így erélyesen kellett beleállnom a helyzetbe, és keményen fellépni ellene. Ezt már az Adagio együttes idején meg kellett tanulnom, hiszen számtalan romantikus dalunk volt, egy-egy koncert után jöttek is a hölgyek aláírást kérni vagy fotózkodni, és meg kellett húzni egy vonalat, mert néhányuknak a kisujjam helyett már a karom kellett volna – mesélte a szingli színész, akinek igen sűrű napjai vannak mostanában. 

– Az elmúlt fél évben két bemutatóm volt Vajkkal, és jelenleg készülünk a harmadikra. Közben építem a házamat, az új kapu és a kert kialakítása is leköt, szóval nem unatkozom – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek