Celeb

Gesztesi Károly: Aláírást kértek tőlem az ellenőrök

G. Sz.

Létrehozva: 2019.04.15.

<p>A színész két év után visszakapta a jogosítványát, de csak jó élmények érték az elmúlt időszakban a buszon és a HÉV-en.</p>

Egy színész számára a legfontosabb a közönség szeretete, és ezt Gesztesi Károly az elmúlt két évben még hatványozottabban érezhette a mindennapokban. A színész jogosítványát 2017 januárjában vonták be ittas vezetés miatt, így egészen mostanáig szinte napi rendszerességgel utazott busszal, villamossal.

– Harminc évig nem használtam a tömegközlekedést, és bár az elején féltem tőle, ahogy egy picit talán az emberektől is, végül szinte minden utazásom egy kisebb közönségtalálkozóvá vált – meséli BKV-s élményeit Gesztesi.

– Nagyon kedvesek voltam velem, egyetlen rossz élményem nincs, még egy apró beszólást sem kaptam. Gyakran fotózkodtak ve­lem, szelfiket kértek tőlem, de amikor látták, hogy elfoglalt vagyok, szöveget olvasok, akkor megérezték, hogy bezárkóztam és békén hagytak. Még olyan is előfordult, hogy egy kalauz átrakatta magát arra a HÉV-vonalra, amin utaztam, hogy velem találkozhasson – mondja a színész, s nem fél bevallani, hogy a sok emberi reakciótól ő is változott.

– Mi, színészek a színpadról nem mindig érezzük egészen közelről a kö­zönség szeretetét, és számomra óriási visszacsatolás volt, hogy tényleg ennyire kedvelnek. Az elmúlt két évben nagyon sok mindent másképp kezdtem el csinálni, már nem ugyanúgy mondok el egy verset például. Nagyon jó volt hallani az emberek gondjait, örömeit nap mint nap, mert ha a kertkapudtól a forgatásig vagy a színházig elmész autóval, az egy zárt világ és ettől mi, alkotók sokszor dölyfössé válunk. Most A miniszter félreléppel még május végéig járjuk az országot, de járok én még BKV-val, mert rengeteg esetben sokkal gyorsabb és praktikusabb is, mintha autóba ülnék.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek