Celeb

Exatlon: Csalódott csapattársaiban Dombi Rudolf

uv

2019. április 8. hétfő 11:00

Csalódott csapattársaiban Dombi Rudolf, a Bajnokok kapitánya. Itthon szembesült ugyanis azzal, hogy a saját társai a háta mögött kibeszélték.

Már saját csapattársait is magára haragította a pirosak csapatkapitánya, Dombi Rudolf. Először csak a Kihívók nem szimpatizáltak az olimpiai és Európa-bajnok kajakozóval, de a legfrissebb adásokban már azt láthatjuk, hogy a társai is kibeszélik a háta mögött. Dombi Dominikáról hazaérkezve szembesült a történtekkel.

– Eddig csak a szeretteimmel töltöttem az időt, és egyetlen adást néztem meg, de látom, hallom, hogy egymás szapulása ment a háttérben, ami számomra döbbenet – háborgott lapunknak a kajakos.

– Nem esik rosszul, de jobb lett volna, ha ez szemtől szembe történik. Az egyenes be­széd híve vagyok, a sutyorgók önmagukról állítottak ki bizonyítványt. Dombit többek között a kick-boxvilágbajnok Rákóczi Reni és Gelencsér Timi beszélte ki. A bajnok lányok azt ecsetelték többször is a kamerák előtt, hogy Dombi a saját jó statisztikájának megtartása és egy kis pihenés ér­dekében rendre a társait küldte harcba.

– Ez nagyon nem tett jót a csapatnak, és nem tartom fairnek, de a hátam mögötti összesúgás őket minősíti. Hogy szándékosan keveset futottam volna, az pedig butaság, és egész egyszerűen nem igaz. Hiszen aki keveset fut, kiesik a ritmusból, és ez egyáltalán nem jó, rontja az esélyeit. De azt sem értem, hogyha mentem volna, szerintük veszítek, és rontom a statisztikámat? Ez meg milyen hozzállás? Emögött én nem sok gondolatot látok, és ez mindent elárul. Hozzáteszem, a csapat közösen vá­lasztotta azt a taktikát, hogy inkább mindig két fiú fusson, hogy jól kiismerjék a pályát.

Dombi a Borsnak azt is elárulta, hogy a csapatkapitányság – amire a többiek megválasztották – szerinte alázatos és melós pozíció volt, és arra senki sem gondolt, hogy ő is ember, ha rossz napja van, tőle is meg lehet kérdezni: hogy vagy? Az olimpia bajnoktól azonban távol áll a sárdobálás, a történteket letudta azzal, amit már korábban is megtanult: minél erősebb valaki az élsportban, annál kevésbé szeretik. Hazaérkezve pedig inkább csak bájos barátnőjével és a családjával szeretne foglalkozni.

– Fantasztikus érzés volt a reptéren megpillantanom Noémit, ahogy az is, hogy mindvégig szeretett és támogatott itthon. Ő az a nő, akit sosem szeretnék elveszíteni. 

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

mandiner.hu

Menczer Tamás: 35 projekt indulhat el a Pest megye 2. választókerületben

zaol.hu

Halálos vonatbaleset Vas megyében: egy autó vonattal ütközött egy vasúti aluljáróban

origo.hu

Több mint 62 milliárd forintnak megfelelő eurót adnak egy Rembrandt-festményért

nemzetisport.hu

Videó: amikor Adrian Lewis vakon dobta be az utolsó nyilát a tripla 20-ba

origo.hu

Kézilabda Európa-bajnokság: több mint 800 ezer fogadás a három magyar meccsen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

life.hu

"A Hercegem" - Szexi férfi társaságában töltötte a születésnapját Tóth Andi - Fotó

origo.hu

Minden emberben van egy "halálóra", ami előre megmutatja, mikor hal meg