Celeb

Demjén Ferenc: újra kell tanulnom járni!

uv

2019. április 26. péntek 05:20

Jelenleg nem tud járni Demjén Ferenc, de a Bors hasábjain üzeni rajongóinak: ne aggódjanak érte, visszatér a színpadra.

Forrás: Somfai Sándor

Egy ország aggódik Rózsiért. Az énekes év elején esett át csípőműtéten, és a rehabilitációja a vártnál lassabban hoz eredményt. Az énekes először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, az akkorra beütemezett koncertjeit azonban kénytelen volt lemondani.

Azután májusi visszatérést ígért, de tegnap azokat a fellépéseket is sztornózta. Demjén menedzs­mentje ezt azzal magyarázta, hogy az énekes „rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”. Hozzátették, a tavaszi turné el­maradt koncertjeit Demjén természetesen pótolja új időpontban. A rajongók mégis aggódnak, és nagyon várják vissza az énekest. 

„December 30-án legyél ott a hangoddal! Semmi nem számít, csak ülve énekelj! Pihenj, és ha úgy érzed, írd a dalokat! Szeretünk.” „Mielőbbi gyors felépülést kívánok! Várunk vissza a színpadra, addig is hallgatjuk otthon a slágereidet!” „Nagyon vártuk a siófokit is, de a gyógyulás fontosabb” – sorakoznak a szeretetteljes kommentek Rózsi rajongóioldalán.

Rózsit épp a napi rehabilitációs kezelése előtt csípte el a Bors munkatársa. Hogyléte felől érdeklődött, és arról, júniusban már számíthatnak-e rá a rajongók. 

– Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok – sóhajtott fel a 72 éves énekes.

– Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni – mondta bizakodva Rózsi, aki lapunk hasábjain üzent a rajongóinak: – Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek.

Demjénre jó ideje rájár a rúd, 2016-ban az Itt élned, halnod kell című rockmusical hangpróbáján darabokra tört a jobb felkarja, amit fémlemezzel és csavarokkal rögzítettek. Mire teljesen rendbe jött, máris újabb balszerencse érte. Tavaly télen megcsúszott a fürdőszobában, és megsérült a válla. Szerencsére akkor csak zúzódásokat szenvedett, és a kék-zöld foltok pár hét alatt elmúltak. 

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

origo.hu

Erre mondott nemet a Pfizer és a GSK vegyesvállalata

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali