Celeb

Curtis helyett Vegast választotta Majka

Földvári Zsófi

2019. április 4. csütörtök 10:00

Bár úgy volt, hogy együtt jelennek meg a ma esti Fonogram-díjátadó gálán, Curtisnek a régi társa nélkül kell majd ünnepelnie, ha lesz mit. Majoros ugyanis elhúzott melegebb éghajlatra.

Ma este kiderül, hogy az egykori szupernépszerű formáció, Majka és Curtis dalai közül elnyeri-e valamelyik a Fonogram – Magyar Zenei Díjat. Ez az egyik legtekintélyesebb szakmai elismerés, vagyis van miért izgulniuk a jelölteknek. Majka és Curtis a közös időkben elképesztő sikereket aratott, nem csoda, hogy idén három közös daluk is a jelöltek között van: a Füttyös, a Valami rap és az Irány Sopron! című slágereikre voksolhatott a zsűri, de lesz egy közönségdíjas dal is, erre a Füttyös az egyik esélyes. 

A srácok nagyon készültek a bulira, Curtis nemrégiben azt nyilatkozta a Borsnak, hogy Majkával együtt mennek a gálára, ezt telefonon beszélték meg. Meglepetésre azonban az ózdi hős kedden repülőre szállt, és meg sem állt Las Vegasig. – Ab­ban maradtunk Petivel, hogy a gála előtt találkozunk, és együtt érkezünk – erősíti meg korábbi információját Curtis. 

– A díjátadó pontos dátuma azonban szinte az utolsó percig nem volt nyilvános, így nehéz volt tervezni. Majkának pont akkor jött össze az amerikai út, amikor a Fonogram lesz, így nem tud ott lenni a díjátadón, de nem baj. Három dalunkat is jelölték, az év hazai rap- vagy hip-hop-albuma kategóriában, és közönségdíjra is a Füttyös című számunkat. Úgyhogy nagy reményekkel megyek el Peti nélkül, de természetesen őt is képviselve. Ha leszünk olyan szerencsések, hogy díjat kapunk, Majka nélkül vesszük át az elismerést, és majd később adjuk a kezébe. A közönségdíjban nagyon bízom, jó lenne, ha legalább egy szobrocskával távoznánk a helyszínről.

További cikkek

Válás

Kényszerárverés alá került Erdélyi Mónika háza

DURVA

LL Junior fiának halála: Szülőszobán kaphatja meg az idézést Kármen

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Ibra megsérült, a Milan nem villogott, de a Juve a kaput sem találta el

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

szon.hu

Brutálisan megvertek egy kamaszt a Mátészalkára tartó vonaton (videó)

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: a 9. pár hozott döntést, Burkina Faso az első negyeddöntős

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

ripost.hu

Ónos eső, havazás és mínusz 15 fok, ez vár ránk a jövő héten, mutatjuk, hol

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

origo.hu

Ki is a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki diplomát hamisíthatott magának?