Celeb

Ada végleg Németországba költözik - Már kisbabát szeretnének a szerelmével

K. Sz.

2019. április 20. szombat 11:00

A műsorvezető már keresi az iskolát két fiának, sőt a nyelvtudásukat is fejleszti, hogy nemsokára új életet kezdhessen a család külföldön.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Komoly döntést hozott a jövőjét illetően Ada. A csinos műsorvezető és ikergyermekei hamarosan összepakolják a bő­röndjeiket és Németországba költöznek. Ott él Ada magyar származású szerelme, Máté, terveikről a Párizsi udvarban ta­lálható Játéksziget megnyitóján beszélt a műsorvezető a Borsnak. 

– Már nem titok, hogy ha­marosan mindannyian Né­metországba költözünk a páromhoz, Mátéhoz. Jelenleg nagy lakás- és iskolakeresésben vagyunk, illetve Bencének és Bálintnak a nyelvtudását is fejlesztjük. Nekem az utóbbi két évben a passzív tudásom fejlődött – mondta Ada, aki azt is elárulta, komolyan felvetődött szerelmével egy kö­zös baba kér­dése. 

– Benne van a pak­liban, Máté sze­retne egy közös babát, ennek elvileg nincs semmi akadálya. Fiús anya va­gyok, és magamat sem tartom csicsergős csajnak, ezért kicsit tartanék attól, ha egy cincogó hangú kislányom lenne. Nem nagyon szeretem ezeket a típusú lányokat, bár mellettem és a testvérei mellett valószínűleg egy igazi vagány kislány lenne belőle – tette hozzá nevetve.

A talpraesett sztár mindent előkészít a nagy utazáshoz, ami két kamaszfiú esetében igazi kihívás, hiszen nemcsak az új környezethez kell majd hozzászokniuk, hanem a felnőtté válás sokszor rögös útjához is. 

– Azt gondolom, ahhoz ké­pest, miket hallani arról, hogy a mai 13 évesek hova mennek, mint csinálnak és miket próbálnak ki, a gyermekeim született angyalok. Jó értelemben megvan még bennük a kisfiú. Nincs semmi vandálkodás, lá­nyok sincsenek még, mondjuk Bálintnak már volt barátnője. De kamaszodnak, úgyhogy nincsenek illúzióim a lányokat illetően. Emlékszem, mikor kicsik voltak és építőkockáztunk vagy mást játszottunk, már akkor ki­borultam, hogy majd hozzák haza a plázacica barátnőiket. Azóta, úgy tûnik, ezek a felszínes típusú lányok szerencsére abszolút nem az eseteik, így kicsit nyugodtabban várom majd a jelölteket – tette hozzá Ada.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

ripost.hu

Igazi barátság: Összehozta A Nagy Ő Annabellát és Laurát

travelo.hu

Átmelegítenek és energiát adnak! A forró és fűszeres ételek napját ünnepeljük

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Hat autót tört össze az ittas autós Szombathelyen - fotók

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

Óriási bejelentést tett a válófélben lévő Kulcsár Edina, te gondoltad volna?

ripost.hu

Összeomlott a magyar színésznő Babicsek Bernát temetésén, nem bírta tovább

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

origo.hu

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott következő ellenfele az Eb-n